![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
malina'ya müracaat et. Ben kendilerine kızılcık göndermiştim bana 2 tip kızılcık tarhanası verdi. Biri daha koyu renk, bunu kabuklu olarak yapmış, diğeri daha açık renk, bu da kabuksuzu. Ama her ikisinin de tadı çok güzel. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgili Malina, kuru ile yaş arasında tad farkı var mı? 5-6 gün mayalama ile çok ekşi bir tarhana mı oluyor? Kurular da yoğurtlu mu? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 2,536
|
Kiraz Hanımcığım, ben bir kaç gün önce yaptım. Resmini de koyacağım. Sadece ergen koydum ekstra bir malzeme koymadım tuzdan başka. Yoğurtlusunu ya da ekşitildiğini bilmiyorum da bu şekilde de tadı güzel oluyor. Sarımsağı pişirirken biraz yağına atabilirsiniz biraz da servis yapılırken tabağa koyabilirsiniz. Hem hoş birkoku hem de farklı bir tat bırakıyor. Rengi koyu bir renk oldu. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|