agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni36Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-09-2012, 00:12   #1
Ağaç Dostu
 
Ayşe Yıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2010
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 2,536
Burada diğer tarhanalar da güneşte kurutuyorlar. Ben de güneş rengini açmaz mı dediğimde açılsaydı salça beyaz olurdu dediler. Aksine daha çok kızarır yanıtını verdiler. Kızılcık tarhanası gerçekten güneş veya gölge olsun zor ufalanıyor. Güneşte daha seri oluyor tabi.
Soğuk alğınlığını bilmiyordum ama burda ramazan ayında çok tükettiklerini ve miğdeye de iyi geldiğini söylediler. Ben ilk defa yapıyorum. Bugün arkadaşımla balkonda yaptık. Henüz pişirmedim pişirdiğimde resmini koymayı düşünüyrum.
Yani renginde bir açılma olmadı.

Ayşe Yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025