agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni35Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-06-2008, 00:39   #11
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Ben de fasulye konusunda kendi yöntemimi aktarmak isterim.

Yıkayıp kılçıklarını ayıkladığım diyelim 1 kg. fasulye üzerine kabuklarını soyup küp küp doğradığım 4-5 domates ilave edip tencerenin kapağını kapatıp orta hararetli ateşte suyunu çekmesini bekliyorum, tepsiye yayıp soğutup kilitli buzdolabı poşetlerine havasını aldırarak koyup hemen difrizin şok bölümünde donduruyorum.
Kışın sadece soğanını, kıymasını kavurup, poşeti açıp buzlu fasulyeyi tencereye ekleyip bir bardak kaynar suyla kısık ateşte pişmesi kalıyor.

tener ve ilteber beğendi.
berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025