agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-12-2006, 17:17   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
Pancar Turşusu

Haşlanan suyu rengi ve vitamini açısından kullanabilirsin.Tuz koymaya gerek yok onun yerine 1-2 baş ayıklanmış ve ikiye bölünmüş sarmısak koyabilirsiniz.

Sıralamayı şöyle yapın. Pancarları yıkadıktan sonra ortadan ikiye bölün ve dilimleyin 1/2 cm kalınlığında. (Desenlerini göreceksiniz) Sonra haşlayın ve soğumaya bırakın.

Kavanoza önce Pancarları,aralarına sarmısakları koyup doldurun. Haşlama suyunu kavanozun 3/4 ü kadar doldurup kalan kısmına sirke ilave edin ve ağzını sıkıca kapatın. Afiyet olsun

Jakin beğendi.
Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025