agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-08-2007, 17:32   #11
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Galeri: 67
Her türlü turşumda bu karışımı kullanıyorum ki sapsarı ve kütür kütür kalıyor seneye bile; ama ben genellikle sirke yerine şu hazır satılan limonsuyundan koyuyorum.. Arzuya bağlı, isteyen sirkeyle de yapabilir.

Yani 1 litre yerine 2 litre suyu tencereye koyuyorum, içine 2 yemek kaşığı tuz yerine 4 yemek kaşığı tuz, 1 yemek kaşığı tozşeker yerine 2 yemek kaşığı tozşeker koyuyorum. Sonra sirkeyi de 2 su bardağı katıyorum. Hay Allah iki katı demeyi akıl edemedim .

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025