agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni601Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-02-2010, 10:47   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 01-04-2007
Şehir: muğla
Mesajlar: 103
Çok teşekkürler , cevaplarınız oldukça yol gösterici oldu.


Şimdi ikinci kavanoz elma sirkesi ve bir kavanoz kuru üzüm sirkesine başladım . Arada bir kavanoz fire de verdim. Meyva sıkacağında sıkarak suyunu ve posasını çıkardığım bir kavanoz elma tamamen küf oldu. Bu yüzden şimdiki denmemi ilki gibi gross elma parçalarıyla yapıyorum inşallah bu da tutarsa Halil Önen Bey'in dediği gibi uzun süreli mayalanma için büyük bidonlara geçeceğim.
Kuru üzümleri de elmalardaki presleme sonrası kötü tecrübem nedeniyle tam olarak sıkmadan koydum Acaba üzümlerde sıkmayarak hata mı yapıyorum?

nrş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025