agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni601Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-11-2006, 18:14   #10
Ela
Ağaç Dostu
 
Ela's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-10-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 937
Smile tamam

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Ağzınızdan kerpedenle laf alıyoruz İlk yazınızda tane üzümler tane idi şimdi su oldu. Şunu baştan, sırayla (ölçü kısmını boşvererek) anlatsanıza
efendiim sırasıyla anlatayım

1.Evden bir cam şişe ayarlanır

2.Mutfakta unutmayacağımız bir yere bırakılır

3.Evde daha önce bulunan sirkemizden 1 kaşık bu şişenin içine aktarılır

4.Üzümlerin çürükleri, eziklerini,elmanın yenmeyen ezik yerlerini mevsimine bazen dut bazen armut atılır. Amacım evdeki hiçbirşeyi ziyan etmemek tekrar kullanılabilir duruma getirmek.

5.Su sirkenin kıvamına bağlı olarak kullanılır. İlk anda 1 bardak kullanılabilir fakat sonra benim ki gibi 3 senelik şişede gerek kalmıyor.

Benim bildiklerim sadece bu kadar yardımcı olabildiysem mutlu olurum.
Ben de size bir şey sorabilirmiyim şarap yapmayı denemek istiyorum tecrübeniz var mı?

polemos ve özdemirci beğendi.

Düzenleyen malina : 14-11-2006 saat 19:38 Neden: paragraf diye bir şey var, onu yaptım :)
Ela Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025