View Single Post
Eski 19-10-2008, 15:56   #26
berduray
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Siyah üzüm ve karışık olanı süzdüm bugün tadı nefisti, tam satın aldığım sirkeler gibi.
Ama sadece "sarı üzümden" yaptığım sirke henüz olgunlaşmamış.

Şu var birde, tadı buruk açıkçası pek beğenmediğim ilk sirke denememi katı meyve presinden geçirip saf elma suyuyla ve biraz da hazır elma suyu ile hemen hemen yarı yarıya karıştırarak yapmıştım.

Son yaptıklarımı ise üzümleri yıkayıp, ayıklayıp olduğu gibi 5 lt'lik bidona attım, elma, armut ve incirleri kabaca doğradım.

Her iki bidona da damacana suyu ilave ettim.

Artık hep bu yöntemi deneyeceğim, bu tadı beğendim.

Benden sonra deneyeceklere duyurulur.

berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön