agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni601Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-11-2006, 20:13   #5
Ela
Ağaç Dostu
 
Ela's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-10-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 937
pardon

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Bu yetersiz bir tarif. Süre bilgisi nerede? Ağzını kapatıyor musun, sonra süzüyor musun?

Hiç bilmeyen kişilerin de okuyup uygulayacağını düşünerek yazmalısın
herkesi kendim gibi zannediyorum;ben sürekli yaptığım için yani sürekli üstüne birşeyler ekliyorum, zaman birkaç hafta, kullanırken süzerek alıyorum,evet ağzını kapatıyorum.Ben bu kadar biliyorum ama senelerdir sirke yaparım artık bir düzene oturmuş el ve göz alışkanlığı kesin ölçüler yok.

Ela Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025