![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Halil bey, mükemmel tarıf için teşekkürler. Tadan ve koklayanlar işin uzmanı belli ![]() Bizim farklı üzümlerimiz var ( acemilikten ne bulduysak dikmişiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
|
Alıntı:
Ancak olgunlaşmış üzümlerin cirbesinin(ezilen üzümler) sirkesi biraz tatlı oluyor. Turşuyu yerken, bir iki kaşık sirkeden de içebiliyorsun. Olgunlaşmamış üzümlerin sirkesi daha sert oluyor. İçmeye kalkarsan insanın içini yakıyor. ![]() Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 5
|
gecen yıl sirke yapmayı denedim ama şarap oldu ağzını tülbentle kapatmak gerekiyormış ben sıkıca kapatmıştım birde sirke ve tuz koymak gerekiyormuş bu yıl tekrar sirke ve tuz ekleyip tülbentle kapattım az miktarda su koydum oldu galiba henüz kullanmadım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|