agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni601Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-02-2008, 17:50   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 01-10-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 275
Ben sirke yapmak konusunda pek bilgili değilim ama size daha nefis bir sirke yapma konusunda bir tarif vereyim. Baharda satılmaya başlıyan ( Ankara da ) tarhun bitkisinden alıp, 2,3 dalını bir şişe ( takribi 2 litrelik ) sirkeye koyup 15,20 gün bekledikten sonra kullanırsanız sirkenin tadının yumuşadığını ve çok güzelleştiğini göreceksiniz. Hepinize afiyet olsun.

mrduran, looktr ve feast3874 beğendi.
nkoksal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025