![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Wyzx, çok teşekkür ederim fakat ben kabuğu soyulmadan yapılan reçelin tarifini arıyorum, şimdi şöyle diyebilirsiniz, sende aynısını kabuğunu soymadan yap fakat kabuğu soyulmadan yapılan reçelin yapılış tarzı farklıymış, hem tadı, hem rengi, hem de kokusu daha güzel oluyor, bu yüzden ısrarla kabuğu soyulmamış olan reçelin tarifini arıyorum.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
http://adanasofrasi.blogspot.com/feeds/posts/default adresinde kabuklu ve kabuksuz incir reçeli tarifi buldum. Umarım işinizi görür. Kirece yatırılma sebebi kabuk kısımlarınında yenebilir olmasını sağladığı için diye biliyorum (emin değilim ama öyle aklımda kalmış). |
|
|
|
![]() |
|
|