agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni52Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-10-2011, 19:36   #1
Ağaç Dostu
 
Nariel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-04-2008
Şehir: Silifke & İstanbul
Mesajlar: 2,203
Galeri: 236
Turşuyu kurduktan bu yana 1 hafta geçmiş. Açıp tadına baktım. Çok kuru ve boğaz yakıcı geldi biberlerin tadı. Sanki içine hiç sıvı girmemiş gibi, normal turşulardaki gibi ısırınca suyunun akması gerekmiyor mu? Sizinkiler de öyle mi yoksa benimkinde bir problem mi var? Daha sulu ve tatlı olacağını ummuştum.

Sarımsaklarım masmaviydi, çıkardım. Acaba onlar mı tadını bozdu?

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-10-2011, 07:02   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-06-2008
Şehir: Aksaray
Mesajlar: 4,652
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nariel Mesajı Göster
Turşuyu kurduktan bu yana 1 hafta geçmiş.

Sarımsaklarım masmaviydi, çıkardım. Acaba onlar mı tadını bozdu?

Burada 93 nolu mesajda sayın elek Bakır Sülfat ile ilgili açıklama yapmıştı. O mesajı okur musunuz.

Sanırım kullandığınız sirkede sorun var. Sirkenizi değiştirmenizde yarar var.

Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025