![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Turşuyu kurduktan bu yana 1 hafta geçmiş. Açıp tadına baktım. Çok kuru ve boğaz yakıcı geldi biberlerin tadı. Sanki içine hiç sıvı girmemiş gibi, normal turşulardaki gibi ısırınca suyunun akması gerekmiyor mu? Sizinkiler de öyle mi yoksa benimkinde bir problem mi var? Daha sulu ve tatlı olacağını ummuştum. Sarımsaklarım masmaviydi, çıkardım. Acaba onlar mı tadını bozdu? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Burada 93 nolu mesajda sayın elek Bakır Sülfat ile ilgili açıklama yapmıştı. O mesajı okur musunuz. Sanırım kullandığınız sirkede sorun var. Sirkenizi değiştirmenizde yarar var. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|