agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni75Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-06-2008, 09:01   #11
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Elinize sağlık Ne iyi etmişsiniz. Umarım memnun kalırsınız.

Geçen yıl yaptığım domates ve biber salçalarını bütün bir kış kullandım. Dün, domatesin sonuncu kavanozunu açtım.

Bu yıl yapma olanağı bulabilecek miyim bilemiyorum ama zamanı olanlar lütfen bir deneyin. Öyle fazla bir eziyeti yok. Tek sorun, arada bir karıştırmak için evde olmak Son derece dayanıklı. Kapaklarını iyi vakumlamışım ki hiç fire vermedim. Aynı zamanda çok sağlıklı, içinde katkı maddesi yok. Ne yediğinizi biliyorsunuz.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025