![]() |
|
|
|
#61 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-10-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 70
|
Alıntı:
Harnup ile mayalama başlığı altında lezzetleri konusunda tecrübemi açıklamıştım. Karınca yumurtası ve olgunlaşmamış Harnup ile uğraşmayın derim. İmkanınız varsa karıncaların yuvalarından çıkardığı toprak ile deneyin olmadı tekrar deneyin. Eğer tutarsa sonuçtan memnun kalacağınızı zannediyorum. Karıncaların yuvalarından çıkardığı toprak ile yaptığımız yoğurdun hiç bir yoğurda benzemeyen kendine has, çok özel bir lezzeti vardı; ilk aklıma gelen şey bir bebeğin bile severek yiyebileceği aroma ve lezzette olmasıydı. |
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-11-2016
Şehir: Antalya
Mesajlar: 24
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2013
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 155
|
Karınca yumurtasından yoğurt mayası üretimi - Annem Mutfakta Video burada var. Gerek yumurtaların toplanması, gerek mayalama işlemleri (sütün etrafa saçılması vb) ise bana özensizce, amatörce geldi |
|
|
|
![]() |
|
|