agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-07-2010, 23:31   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 09-05-2010
Şehir: ankara
Mesajlar: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Arkadaşlar başlık süper olmuş. İhtiyaca binaen, bildiklerimi paylaşmak isterim.

Ben kış için domatesin kabuğunu soyup rendeleyip buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum. Ucuzken alınıp bu şekilde saklandığında hem kışın yaz sebzesi yemiş oluyorsunuz hem de dünyanın parasını vermemiş oluyorsunuz domatese.

Semiz otu alıp haşlayıp soğutup buzdolabı poşetine koyup yine buzluğa.

Bu arada, annem dolmalık patlıcanın içini çıkardığında çıkan içi atmıyor, kurutup kaldırıyor, kışın o içi haşlayıp, yağlayıp üzerine de sarımsaklı yoğurt koyduğunuzda harika bir yardımcı yemek ortaya çıkıyor.

Boş bir zamanınızda oturup akşama kadar yapacağınız mantıları fırınlayıp kızarttıktan sonra yine buzdolabı poşetlerine koyup derin dondurucuya atabilirsiniz.
selam
Semiz otunu alıp haşlayıp nasıl kullanıyorsunuz........

canikomm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025