agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-07-2006, 12:04   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 03-09-2005
Şehir: Amasya
Mesajlar: 50
Galeri: 36
Domatesli-Acı Biberli-Salatalıklı Turşu-sos

Domatesleri ikiye bölüp rendeleyin, çekirdeklerini ince bir elekten geçirip ayırırsanız daha iyi olur. Sonra küçük (atom) acı biber ve minik salatalıklar (adını hatırlayamadım) ekleyin. Sirke **** üzüm suyu ekleyin. Tuz ve Sarmısak katın. Çok az miktarda da sıvı yağ ekleyin. Domatesin suyu olduğu için su eklemeye gerek yok. İçindeki malzemelerin oranını siz hangisini daha çok seviyorsanız ona göre ayarlayabilir veya biber-salatalık ikilsinden birini **** hiç birini katmayabilirsiniz. 15-20 gün sonra (Ortamın ısısına bağlı) Turşu-sos tadında bir yiyecek elde edeceksiniz.


Düzenleyen erkolgencer : 27-07-2006 saat 12:05 Neden: başlık silme
erkolgencer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025