agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-09-2019, 22:54   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 23-05-2019
Şehir: ankara
Mesajlar: 10
ayaş domatesi kurusu

merhabalar ,
genelde az sulu , bol etli , kara denizde anarşist tabir edilen salçalıkta kullanılan domates yerine tam tersi ; bol sulu , ekşili , ince kabuklu ayaş domatesini kuruttum.ilk seferde oldu.
sadece tüm domatesleri 4 **** büyüklüğüne göre 5- 6 parçaya bölüp bolca tuzladım iri tuzla .
balkon küçük olduğundan ara ara fırında + 30 +50 derece fanlı olarak kurutarak süreci kısalttım. 4 - 5 parti , 60 kilo domatesi her seferde 10 kiloluk partilerle tuzlayıp bitirdim.
10 kiloda bir kilo kalıyor kabaca.
bakalım mevsim tadını verecek mi kışın .

Eklenen Resimler
 
yoleri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025