![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
|
Alıntı:
çok geç kalınmış bu günden sonra pek kurumaz artık, güneşin etkisi az... Bence _ değince bilimsel olmuyor_ sevgili sakdağ' ğın dediği gibi olmuş; domatesleri enine tam göbeğinden ikiye kesip tuzlayıp kurutmak gerekiyor... böyle daha dolgun oluyor_ ki ben de böyle seviyorum, tabii bir de kurutmalık domates olmalı... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-06-2012
Şehir: antalya
Mesajlar: 2
|
arkadaşlar sizlerin paylaştığı bilgileri harmanlayarak 60-70 kavanoz domates konserve yaptım,sanırım birza limon tuzunu fazla kaçırdım,artık zamanı geldi kullanayım dedim bir kaç tane açtım ,fakat muazzam limon tuzu tadı var yani ekşilik,bana akıl verin ne yapmam lazım,yoksa atayımmı çöpe,şimdiden yardımlarınıziçin teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen salı aldığım ampül domateleri kurutmayı denedim ve olacağına inandım. Her ne kadar altlarında ve üstünde birer tuz tabakası olsa da ![]() Acemi şansı mı ![]() Tuz miktarını ayarlarsam daha da iyi olacak umarım ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|