agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-03-2009, 15:58   #1
ormancık
Guest
 
Mesajlar: n/a
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.Denizakvaryumu, derin dondurucuya koyduğum zeytinler hala orada. Onları salamuradaki kalamata zeytinlerim bittiği zaman, yaz aylarında teker teker çıkarıp iki haftalık kısa bir işlemden sonra tüketmeyi düşünüyorum. Bu şekilde Kasım ayına kadar taze kalamatasız kalmamayı hedefliyorum.

Evde yapılan zeytinin saklanmasında vakumlamak iyi bir yöntem. 2007 Kasımında ağaçtan toplayıp, 2008 Ocak ayında vakumladığım zeytinlerim de var hala ve çok iyi durumdalar.

Sn.Denizakvaryumu,

Eğer Sn.MeyveliTepe hedefine ulaşırsa bu durumda bizim gibi organik yiyecek isteyenler derin bir nefes alacak

  Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025