agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-03-2009, 14:48   #9
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 10-03-2007
Şehir: akhisar/manisa
Mesajlar: 496
Zeytin ve zeytinyağı arkadaşların da dediği gibi bildikleri ve güvendikleri yerden alınmalıdır.Bu markalıda olabilir,markasızda.ben zeytincilere biraz güvenmenizi isteyeceğim(bazılarınızın bıyık altından güldüğünü görebiliyorum).Akhisar bu işin merkez üssü gibidir.Bende zeytin üreticisiyim.Genelde çiğden satıyorum.5-6 ton kadarzeytini işliyorum,1,5-2.5 ton kadarda zeytnyağı sıkıyorum.Bunları eşe dosta yok dememek için yapıyorum.

usluyu; cuval sele ,yuvarlama,polyester salamur
domatı; yeşil-biberli -pembe çizik
edremiti;kırma,pembeli çizik,yuvarlama-
trilyeyi;polyester salamura-kuru baskı-yağlı sele
manzalini;yeşil-kırma olarak işliyorum.

Orta yaşlara geldiğimiz için arada bir sözümüze itibar ederler.gençlere söylediğim birşey var ''yemediğiniz malı yedirmeyin ki bindiğiniz dalı kesmiş olmayın ''

Mahsulümü sitede satışa sunmuyorum.Nedeni kargo ücretlerinin yüksek olması.Ama yolu bu taraflara düşen arkadaşlar olur ise buyursunlar hem nefes alsınlar hem yorgunluk çaylarını içsinler ,hemde hediyelerini alıp gitsinler.Artık bu yağ mı olur,zeytin mi olur,fidan mı olur,yoksa avcunu mu yalar orasını bilemem artık.Hoşçakalın.

Melih Bakırlıoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025