agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1446Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-11-2011, 19:27   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 25-09-2011
Şehir: Denizli
Mesajlar: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.İzzetbey, özelden sormuşsunuz ama buradan yanıtlayayım. Yayınladığınız resimler bugünkü durum ise daha kurumaya çok var. En uygun kıvamı yakaladığınızda (meyve büyüklüğü 1/3'e iner, renk kahverengi, meyve eti ne çok kuru ne de çok yumuşak) kıvamını kaybetmeden çok uzun süre ve sağlıklı saklama metodu vakumlamak. Hala geçen seneden bir kaç paketim var, aynen duruyor.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ışığında Sn.MeyveliTepe.Bunları yapalı 10 günü geçti.Size farklı sorular sormamın sebebi,geçen sene biraz hüsrana uğramamdı.Ama sayenizde tecrübeleniyoruz.Size de iyi çalışmalar.

izzetbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025