13-11-2011, 19:27
|
#11
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-09-2011
Şehir: Denizli
Mesajlar: 6
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe
Sn.İzzetbey, özelden sormuşsunuz ama buradan yanıtlayayım. Yayınladığınız resimler bugünkü durum ise daha kurumaya çok var. En uygun kıvamı yakaladığınızda (meyve büyüklüğü 1/3'e iner, renk kahverengi, meyve eti ne çok kuru ne de çok yumuşak) kıvamını kaybetmeden çok uzun süre ve sağlıklı saklama metodu vakumlamak. Hala geçen seneden bir kaç paketim var, aynen duruyor.
|
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ışığında Sn.MeyveliTepe.Bunları yapalı 10 günü geçti.Size farklı sorular sormamın sebebi,geçen sene biraz hüsrana uğramamdı.Ama sayenizde tecrübeleniyoruz.Size de iyi çalışmalar.
|
|
|