agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1446Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-11-2010, 00:41   #11
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Ben oldum olasıya Trabzon hurmasını severim.
Çocukluğumda da rahmetli annem en az 250 tane alır, köşkün çatı katına astırırdı. Ben okuldan geldiğimde önce çatı katına uğrar hafifçe olmuş olanlarını yerdim. Hem de kendi usulümle. Önce olmuş olan hurmaların altına işaret parmağımı batırır daha sonra ellerimi arkada birleştirerek ayak parmaklarımın üzerinde yükselir ve delik kısmından emerdim. Hiç elimi sürmeden. Ne de büyük keyif alırdım.
Rahmetli annem de " kızım içlerini emiyorsun kabuk ve sapları ipte asılı kalıyor, sinek yapar, koparsana onları" diye dert yanardı.

Sitede sayın MeyveliTepe'den korogakiyi öğrendik. İlk denemem hüsran oldu ama sağolsunlar kendi yaptıklarından bana göndermek lütfunda bulundular da ne kadar tatlı ve güzel olduklarını öğrendim.

Bu sene yaptıklarım şimdilik iyi durumdalar, ama daha bir ağaç hurmam var onları da kendi usulümde tüketeceğim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025