agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1446Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-12-2009, 16:25   #11
KBY
 
borap's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-11-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 22
Galeri: 2
Sevgili kurutulmuş hurma severler, sizlere 180 adet hurma için istatistik bilgi veriyorum:
Kurutma ortamı :Ankara, açık hava, hafif rüzgar, ortalama ısı 6 * C

1. Kurutma süresi 26 Kasım - 28 Aralık .. 30 gün
2. İlk ağırlık (ortalama) 170 gr/adet
3. Onbeşinci gün otalama ağırlık 90 gr/adet
4. Otuzuncu gün (içi koyu kahvarengi) 55 gr/ adet
5. Lezzet : Çok tatlı
6. Kabuk : Kuru
7. Küflenme : Yirminci gün % 10'u sap tarafından küflenme yaptı, yeniden kaynar suda 10 san. tutarak kurutmaya bıraktım. Bir daha küflenme olmadı.
8. Tüketim oranımız % 30

BİLGİ HERKESİN ORTAK MALIDIR.

borap Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025