![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-07-2007
Şehir: Yerdeniz
Mesajlar: 186
|
Sn MeyveliTepe, Dediğiniz gibi, yüzeyinde şekerlenme olmadı benimkilerde, kabuk tuttu o kadar. Kabuk burştu doğal olarak ve bu kurumaya karşın içi yumuşak kaldı. Diyorsunuz ki içi koyulaşana kadar bekleyin. İçinin koyulaştığını anlamak için her gün yiyerek bakabilirim. Zaten 5-6 kilodan yapmıştım. Ne kalır ki bugüne. Ben de kalanları artık bugün metal bir kutuya dizerek kaldırdım, gözüm görmesin onları ![]() Bu haftasonu yine Ereğli'de kalıyorum. Pazara gidip yenilerini almalıyım bitmeden. Dediğiniz kadar varmış; çok olmayınca azı pişmanlık verici. Ya her fırsatta bir tane bir tane yemek istiyorsunuz, o da işte bitti bitiyor; ya da yemeye kıyamıyor, bitmesin diye yemek istemiyorsunuz; yalnız nefis de bir yere kadar ![]() Bence yapmayanların gözü korkmasın ve mutlaka denesinler derim. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|