agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1446Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-11-2012, 10:33   #11
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon_sever Mesajı Göster
Sayın MeyveliTepe'nin kabartma tozunu % 1 çözelti hazırlayıp hurmaların üstüne sisleme yapın önerisini, hurmalarımız çürümesin diye kabartma tozunu epeleyerek yaptık. Bazılarının üstü bembeyaz oldu. Bazılarına az geldi. Ama bugün aklımıza şu geldi. Bu hurmaları yediğimizde midemizde kabarma olup mide rahatsızlığı veya başka bir rahatsızlık çekmeyelim!!! Bir zararı olur mu sizce?
%1'lik çözelti hazırladıysanız bir şey olmaz. Hurmaları astığınız yer rüzgar alan bir yer ise buna da ihtiyaç olmamalı. Sadece küflenme riski varsa, öyle bir işaret gördü iseniz yapın, değilse yapmamalısınız.

Not: "Epeleyerek" derken kabartma tozunu doğrudan serptiğinizi mi kastediyorsunuz anlayamadım. Umarım öyle değildir. Öyle ise %100 oluyor

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025