agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni5Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-12-2012, 16:11   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 06-12-2012
Şehir: izmir
Mesajlar: 1
Arkadaşlar,
Ben yeni üye oldum. Tuzsuz zeytin konusunu aradım ama, Forum sayfalarında hurma zeytin haricinde tuzsuz zeytin ile alakalı yazışma göremedim veya fark edememiş olabilirim. Konu ile ilgilenen varsa, Aşağıda yazdığım konuda görüşlerini almak isterim.
Geçen hafta, İzmir Kemalpaşada, bir gıda kurutma (meyve, yaprak, et, süt, deniz ürünleri vs.) firmasına uğramıştım. Zeytinin acılığını gidererek, kimyasal vs. kullanmadan tuzsuz zeytin yaptığını ve patentini de aldığını söyledi.
İşlemi 1 günde yapıyormuş. Ben ikram ettiği zeytinlerden taddım. acısı gitmiş, tuzsuz ve lezzetliydi.
Bu hafta bahçemdeki zeytinlerden toplayıp götürdüm, aynı şekilde işleyip bana iade etti. Ben de, bir şekilde, zeytinin suyunu uçurarak, aynı tatlandırmayı yapabilirmiyim diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

ypkimya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025