agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Evcil Hayvanlar > Kediler
(https)

Beğeni Düzeni100Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-06-2012, 23:10   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-04-2010
Narielcim ben kedilere dokunamaz ve hatta tiksinirdim de; ilk kedimi bir gece bu senin çirkinin yarısı kadarken çocukların elinde görünceye kadar bu böyle sürdü... İlk eve getirip de ışığı açtığımda şok yaşadım. Parmağımın değdiği yerden 4-5 pire kaçışıyordu. O zamana kadar doğru dürüst pire bile görmemişim hani; yaşadığım paniği, kaşınmayı vs. bir ben bilirim. Bir de nasıl zayıftı anlatamam, cüssesinin yarıdan fazlası tüymüş Kocaman TV kutusunun içine koydum ama habire çıkmak istiyor, ağlıyor vs... Sabahı zor ettim yani; hava aydınlanınca veterinere koşturdum - 1 saat kapısında bekledim dükkanı açmasını. Pire ilacı vs. öğrenci bütçesini epey sallayan bir rakamı veterinerde bırakıp eve döndük. Dönüş o dönüş...

Bunları niye anlattım dersen; halini çok iyi anlıyorum... Bilmiyorum, bir şekilde bu zıpırın yolları seninle kesişmiş; şanslıymış işte. Umarım devam eder bu şansı... ve umarım bir başkasına verme kararını gözden geçirirsin tekrardan. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla hareketli bir bebek olduğu için ilk başlarda biraz sıkıntı yaşatabilir ama alışınca sabahtan akşama evde yalnız kalmasının hiç problem olmayacağını farkedeceksin zaten. Ama herhangi bir sebepten sorumluluğunu alamam, beni zorlar dersen bunu da anlarım ve elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım... Bu şekilde düşünürsen de tek ricam bebeğin biraz daha yakışıklı, en azından flu olmayan fotoğraflarını çekip yollaman ki senin için hiç zor olmadığına inanıyorum

elek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025