![]() |
Alıntı:
Ama ben şu yukarıdaki Kılçıksızı daha çok beğendim. Kaktüs dediğin öyle olacak. İnsan, eliyle hiç tırsmadan okşayabilecek.:D Bu arada, gönderdiğin bitkilerden (Ben bir tek Maviş istemiştim!) Maviş ve Ruj çiçeği, saksılarında tuttular. Büyümeyede başladılar. Gece mumu ve Kasımpatı mı, yoksa papatya mıydı? Bilemiyorum. Onlarda Samsun' da bahçeye alıştılar sanırım. Gelinceye kadar sağlıklılardı. Bir tek Japon Küpesi miydi, hani şu yaprağı tüylü olan? Onu tutturamadım. O da oradaki bir komşumda var. Gerekirse ondan alabilirim. Tekrar teşekkürederim. Size ve eşinize selam ve sevgilerimle iyi yıllar diliyorum.:) |
755' teki kaktüsün adı Matucana Madisoniorum. Linkide şu; http://www.agaclar.net/forum/showthr...a+Madisoniorum
Sevgiler... |
Alıntı:
Çok sevindim arkadaşım .9 ocakta kavuşuyorum onlara :) |
Alıntı:
Bence seni seviyorlar .Senin onları sevdiğini biliyorlar :) |
Alıntı:
Bu beninde çok sevdiğim bir tür .gerçekten sevmesi kolay :) japon küpesi biraz nazlı zor gelişiyor.Benim Tekirdağ'daki çok sağlıklı buradaki sevgili dudi vermişti .O kadar nazlı ki hiç gelişmedi:( Bende de size ve sevgili eşinize selam ve sevgiler .Sağlıklı mutlu seneler. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 187029
Pembe açan kamelyam .Çiçeği ben Tekirdağ'a gidip resim çekene kadar biraz bozulmuş .Daha açacak çok tombağı var. |
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 187031[/ATTACH]
Orkidelerim yeniden açmaya başladı.Sevgili eşim çok güzel bakıyor onlara . |
Ablacığım,
Maşallah çiçeklerin baharı çoktan yaşatıyor:)Pervane çiçekli yaseminin ne kadar büyüdüğünü merak ettim fotosunu koyar mısın:)Murraya yaseminin özlemiş seni:) |
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 187038[/ATTACH]
Çocuklarımdan yılbaşı çiçekleri geldi Bir sürü :) Mini Orkide,Kaktüsler, Atatürk çiçeği,Yılbaşı çiçeği ,Kocaman bir kutuya doldurmuşlar .Çok güzel bir süpriz yaptılar . |
Sayın Hatice ne kadar çok bitki çeşidiniz var.Ben henüz yolun başında sayılırım ama olsun.Bu arada kaktüs tutkunuz hemen anlaşılıyor.Orkideleriniz de çok güzel.Arya ve bebişleri de öyle.Sevgilerimle.
|
hatice hanım 64 nolu mesajdaki bitkinin adını öğrenebilirmiyim
bende de var hemde bir sürü yayıldı heryere çok seviyorum ama adını öğrenemedim :) bitkileriniz çok güzel sağlıkla yaşayın inşallah |
Alıntı:
|
kamelya
Alıntı:
Sağlıcakla kalınız. |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim sevgili yeşilçay İşte öyle başlıyor önce yolun başında olunuyor sonra o kadar çok tür var ki hep yolun başında kalınıyor.Benim bir listem vardı .Burada arkadaşlarımdan görüp beğendiğim çiçekleri yazmıştım .Aldıkça üzerini çiziyordum :) Malesef liste hiç bitmedi hatta daha da uzadı . |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim .Ben onları çok seviyorum .Umarım yaza çiçekleriyle onlarda sevgilerini gösterirler. Sevgili bettiyycim cevap vermiş .Bendeki tek kök bir arkadaşım yollamıştı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Sedef hanım,eşinizin ve sizin başınız sağolsun.
|
Sevgili Hhatice başınız sağolsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Başın sagolsun..Mekanı cennet olsun. |
Arkadaşlar,
Başsağlıgı notlarınızı şaşırarak okudum.Ne oldu? |
Sayın H.Hatice'nin,eşi'nin dayısı vefat etmiştir,arkadaşlar...
|
Teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz saollun .Eşimin dayısı 28 gündür komadaydı.Dün akşam üzeri vefat etti .Çok severdik .Çok iyi bir insandı .Mekanı cennet olsun .
|
Amin,
Kalanlar sağ olsun. |
Sevgili Sedef hanımcığım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
|
Sedef'ciğim, Başınız Sağolsun. Allah rahmet eylesin, Sevdiklerine sabırlar diliyorum.
|
Bu sitede olduğum için sizler gibi arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı görüyorum .
Tanrım sıralı ölüm versin .Çocuklarımızı korusun ,uzun ömürlü kılsın .Tekrar teşekkür ederim . |
Sedef hanım başınız sağolsun...
|
Hatice hanimcigim basiniz sagolsun.
|
Sevgili arkadaşım, başınız sağ olsun. Kalanlara sabır versin.
|
Sedef Hanım başınız sağolsun. 28 Gün komada kaldığına göre bayağı zorlu bir hastalık süreci yaşamıssınız. Allah daha fazla çektirmemiş diyeceğiz artık.Mekanı cennet olsun.
Alıntı:
|
Başınız sağ olsun arkadaşım,mekanı cennet olsun.
|
Hatice hanım başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.
|
Sevgili Hatice; başınız sağolsun. Dayınıza Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.
|
Sedef hanımcığım başınız sağolsun, sabırlar dilerim.
|
Alıntı:
|
Sevgili Sedef, bugüm toplantıda görüştük ama vefattan haberim yoktu. Şimdi balkonuna gelince öğrendim. Başınız sağolsun,sabırlar dilerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025