![]() |
Alıntı:
O bana buradaki manevi kızmdan geldi .Aslında büyük olarak da eklemiştim. Yapraklar etli ve bayağı büyüyor .İsmini bilmiyorum .Yanından verdikçe koparıp ekiyorum .Hem ana bitki rahat büyüsün diye hemde çoğalsın arkadaşlarımda da olsun diye. Öğrensek ismini çok iyi olacak . |
Alıntı:
Kış tatlısı tohumu yollamıştım sana olmadı mı? Bende fide var Tekirdağ'da getiririm . |
Alıntı:
Sende yoksa verebilirim . |
Teşekkür ederim ben de var çiçek açması için 1 sene beklemeyiz inşallah:)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 184599
Bu da yeni geldi :)Bir tane alıp çıkmayı bir türlü beceremiyorum .Allahtan çok çeşit yoktu :) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 184604
Sedum palmeri Kar, kış, buz banamısın demiyor.Her sene mutlaka açıyor.Sorunsuz bir bitki :) |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada siz fotoğraf ekledikçe soru sorasım geliyor. Çünkü benim yavruların anaçlarını görüyorum ;) 688 deki sarışın ve 689 daki ağaççık için ne söyleyebilirsiniz? İsimleri belli mi? |
Sedefciğim bozulan sukulentin sanıyorum cotyledon orbiculata, bir bak istersen;)
Sevgili sariefe 288'deki sarışın sedum palmeri, 289'daki oscularia deltoides:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Asuman'a gönderdiğinde sormuştum ama bilmiyordu ismini .Ben daha iyi bir resim çekeyim soralım .Ağaçcık olanı bende bilmiyorum . |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Maşallah sizler çovaltın arkadaşlar bizede tüşer kıyısından.:D
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Maşallah baharı erken getirdin:)Elinin değdiği çiçek şımarıp açıyor:) |
Sorma Yılmaz'cım Tekirdağda'yım bu hafta nasıl özlemişim buradaki çiçeklerimi ,hepside beni bekliyormuş orkideler tombakta :)
Su sümbülüm ölmüş ona çok üzüldüm :( |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 186101
Efe püskülü açtı :)Bir haftadır bozulmadan duruyor.Bana bu güzelliği veren sevgili Zafer İnandıklı'ya bir kez daha teşekkür ederim . |
Çok güzel gerçekten ben malesef yaşatamadım. Sizde çiçeğini görmekte güzel. Daha bol çiçeklerini görürsünüz umarım. Gerçektende muhteşem duruyor.
|
Alıntı:
Çok güzel bir çiçek bakmaya doyamıyorum . |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Ailenizin yeni üyeleri çok da güzelmiş.
Bu günlerde ayrıca nüfus artışı olacak haberin olsun arkadaşım.:D:D:D |
Efe püskülü muhteşem görünüyor gerçekten diğer sukulentler de harika nereden aldınız acaba sukulentleri sevgili Hhatice:) Güle güle büyütün.
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hatice Hanım sırasıyla yeni sukulentlerinizin adları aşağıdaki gibidir güle güle büyütün :p
CrassulaOvata Tricolor Kalanchoe Beharensis Oak Crassula Perforata |
Tamam teşekkür ederim birara bende uğrarım o zaman:)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 186175
Zamia Geçen hafta Bauhause'tan aldım .Salon bitkisi ama salon çok sıcak bu yüzden biraz keyifi kaçtı gibi |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili hatiçe hanım,katüsle harika ama efe püskülü mühteşem.
|
İsmini bilmiyorum fakat görüntü muhteşem Hatice hanım .
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025