![]() |
Alıntı:
|
Sevgili Birol,
Büyüklere sormalı ama, bence tatile git ,Marmaris'de kumsalda taşlar çok güzel. 1-2 cuval güzel taş toplarsan iyi olur.) |
Sevgili jineop
Sizden iyi bir işveren olur, insanı tatilde bile calıştırırsınız.:D:D |
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Pembe liliumum açtı. Çiçeği çok büyük,ve tek bir tane ama görüntü nefis. |
1 Eklenti(ler)
Ekinezya da açtı. Onu da bu sene rizomdan ekmiştim. Boyu nerdeyse 80-90cm oldu ve bir sürü tomurcuk var. İlk çiçeği 1 haftadır devam ediyor, sönecek gibi görünmüyor.
|
2 Eklenti(ler)
Beyaz ve pembe clematisler de açtı.
|
3 Eklenti(ler)
Yaz orkideleri,passiflora ,tek tük açmaya başladı.Kedi nanesi çoştu. Pencere kenarından sarkıttım.Kırılan iki dalı sebze bahçesine öylesine ekmiştim. Hemen tutmuşlar.
|
Pembe liliumum ; çok güzel
|
Sevgili jineop, maço görmesin:)))) Abisi sürpriz yapmış, netten bulup tohum siparişi vermiş, dün kedi nanesi tohumumuz geldi, aaa bak maço abin sana ne almış diyene kadar poşeti kaptı, kaçtı:)) ağzından zor kurtardım. Bu sabah ektim bakalım ne olacak. Terasa çıkınca doğru o saksının başına gidip oturdu. Kokusunu alıyor demek!!!
Clematisleriniz, liliumunuz, passiflora harikulade güzeller. Seyretmek çok keyifli olsa gerek. Pasiffloramda 6 tomurcuk var, ama kurdeşen döktürdüler, açamadılar gitti:(( Sevgiyle kalın |
Sevgili Jineop, her gün yeni bir sürprizle karşılaşmak ne güzel değil mi?
Liliumunuz benimkinden, bir de koklayın çok güzel kokuyorlar, özellikle akşamüstleri. Clematislerimiz gelecek seneye daha coşkulu olacaklar, bu sene kökleri iyice gelişir, beyazların yanına mor ve pembe de dikin, birlikte çok hoş görünüyorlar ama aynı zamanda açmalılar. |
5 Eklenti(ler)
Güzel Arkadaşlarım,
Bahçemi yine onurlandırdınız, teşekkür ederim. Bugün de birşeyler çektim.Sarı Gülü çok severim.Sevilmeyecek gibi mi?. İkisi de pembe lilium ama bakın boyutlar nasıl,farklı... Domatesler bağlamama rağmen yıkılıyor. Bu sabah yine cherrylerden bir tabak topladım. Hergün 5-6 salatalık ,bir tabak biber nerdeyse 10 gündür alıyoruz.Süs kabakları çok fazla ,bakalım kaç tanesi büyüyebilecek. |
Sizin pembe benim mor gibi gördüğüm clematisin fotoğrafı da güzel olmuş.
Tam da aklımdan geçeni yapıp, pembe lilyumun pozlarını çalışmışsınız. Fena değiller.:rolleyes: |
5 Eklenti(ler)
Çiçekler çok güzel,insan bakmaya ,çekmeye doymuyor.:p
|
5 Eklenti(ler)
Boyu 1 metreyi geçen ve çok güzel kokan yabani çalım büyümeye devam ediyor. Hala nüfus kağıdını çıkaramadım:)
Sarı çiçekleri sarkan dalları ile arsız ama tek daldan 3-4 saksı oldu.Adını bilmiyorum :p Yine sevdiğim bu düzenlemeyi açan çiçekleri karşısında sizlerle paylaşmadan duramayacağım. 5. resimi de doldurmazsam olmaz bakalım ne kalmış.Yeni gineler gölge de ve aylardır açmaya devam ediyorlar. Beyaz ve kırmızı da aynı. |
Maşallah diyeyim nazar değmesin, sarı güller süper.
Kendi bahçenizi onardığınız gibi arkadaşların bahçesinde de çalışıyorsunuz, bu azminize ve de çalışkanlığınıza hayranım, sevgili Mormenekşe'nin bahçesine de el atmışsınız diye duydum, haydi kolay gelsin. |
Yaz orkidesi de açmış ya, ne diyeyim ben size....
Bu ara da o bilinmiyeni, ben papatyaya benzettim ama öyle olsa bilirdiniz .Çiçek açınca tekrar fotoğrafını çekerseniz bir bilen çıkar muhakkak. Kıskançlık dolu tebriklerimi lütfen kabul buyurun:) |
Sevgili Jineop, hepsi harika yine, eline sağlık.
|
Çok güzeller Jineop, hepsi çok güzel.
|
Biraz soluklanayım bu sıcakta bahçenizi gezdim de :)
Bu zamana kadar nerdeydiniz deseniz haklısınız, çok güzel bir bahçeniz var. Elinize emeklerinize sağlık, bahçenizde ki tür sayısı çok fazla ve bitkileriniz gayet sağlıklı maşallah... Sevdiklerinizle beraber uzun seneler tadını çıkartmanız dileği ile... Sevgiler ;) |
Sevgili Sebo,
Uzaktan da olsa Güler Ablamın bahçesinden sizi çok iyi tanıdığım için ben de sebo demek isterim. Sizin için kızılçanaktan çelik alacağım. İnşallah basarılı olurum. Açmak üzere şu an. Olmadı tohumunu yollarım. Sağlıcakla kalın. |
Zaten hep derim bana "Sebo" demeniz de bir sakınca yok diye dostlarıma :)
Bu habere çok sevindim işte, çok incesiniz teşekkür ederim. Çiçek açtığında fotoğrafını da bizimle paylaşırsanız sevinirim... Sevgiler ;) |
Değerli Jineop bahçenin resimlerine tek tek baktım yine Maşallah hepsi çok güzeller.İçinde sevdiklerinle uzu uzun yaşa dileğiyle.
|
2 Eklenti(ler)
Geçen sene tohumdan ektiğim cannalar inanılmaz büyüdüler.Şu an 3 grup boyları 1-1,5 metre olan cannalarım var. Ve hala da beklenmedik yerler de, saksılarımın dibinden yeni cannalar çıkıyor. Şu an körpecik iki tane çıkan var. İsteyen arkadaşıma yollıyabilirim.
|
Sevgili Jineop, benim calla diye aldığım saksı canna çıktı. Seneye yer değiştirmem gerekiyor, hangi şartlarda ve yerde daha mutlular? Güneş durumları nasıl? Bu arada çiçeği de güzelmiş, sanırım daha da açacak.
|
Sevgili Kiraz,
Çok kanaatkar bir yumrulu.Benim gözlemlediğim,bol su seviyor.Her türlü toprakta yetişiyor. Ama iyi ve geçirgen toprakta daha fazla serpiliyor. Benim ki,yürüme yolunun olduğu duvar dibinde,bu hızla büyümeye ve yayılmaya devam ederse orayı komple doldurur.Yani bol bol eşe dosta verilecek bir tür:) |
Alıntı:
3.Portulacca 4.Rosularia 5.Impatiens |
Offf gerçekten de muhteşem, gösterişli, hemde galatasaraylı, eşim liselidir, bayılır bu güzelliğe. Ben rica edebilirim:)
|
Sevgili jineop, yine görsel keyfimi doyurdunuz:) Dönüp dönüp baktım, hepsi ayrı bir güzel. Bu cannalar da ne gösterişlidir ama. Sarısı ayrı, kırmızısı ayrı, alacası ayrı bir güzel.
Yakında benim Lilium stargazerlerim de açacak. Kokuyorlar mı, çok meraktayım. |
Sn Jineop gerçekten hepsi çok güzel.Epey emek vermişsiniz belli.
Sukkulent aranjmanınız favorim;) |
Sayın Jineop hepsi çok güzeller arajmanlara bayıldım.önce sizin çicekler açıyor sonra karadenizdeki çicekler.Elllerinize sağlık..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025