![]() |
|
![]() |
#873 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
çiçekleriniz çok güzel ellerinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Tamamen güneşle alakalı sevgili umutyolcusu,Yerini sevdiği zaman çok güzel çiçekleniyor.Biraz da besin verirseniz sizi güzel çiçeklerinden mahrum etmeyeceklerinden eminim . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
|
Alıntı:
Çok memnun oldum .Her zaman beklerim balkonuma sevgili arkadaşım .Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim .Sonuçları da paylaşırsanız çok iyi olur.Bende bir sıvı besin uyguladım .Arkadaşımın kendi yaptığı organik bir besin ama içeriğini bilmiyorum .Demir için bana toprağına çivi koy demişlerdi .Demir tozu da önerdiler .Benim limonum da aynı sizin gibi içeri dışarı taşınmakta ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() Anne çiçeğini sevgili satı annesinin çiçeği olduğu için söylemişti yanılmıyorsam ![]() Teşekkürler ,sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
|
Alıntı:
Sevgili arkadaşım hoşgeldin ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
|
Alıntı:
Arkadaşım ben giremedim .Tekirdağda hiç vakit olmuyor.Bahsetmiştim .Annem rahatsız .Bu gittiğimde nette de problem yaşadım ![]() Senin için büyüttüğüm gece yasemini çok fazla büyüdü nasıl yollayacağımı kara kara düşünür oldum .Bir süpriz yapıp ağaçlar net doğum gününe gelsen ne kadar güzel olacak ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
|
Çok teşekkür ederim .Birde şu gözüm doysa ne güzel olacak .Dünyanın tohumunu ektim .Şimdi onları nereye aktaracağımı kara kara düşünüyorum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Hhatice,çicekleriniz çok güzeller .Ellerinize sağlık.Balkon gezme alışkanlığım yoktu .Güzel balkonları görünce artık ayrılmam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Hhatice maşşallah çiçekleriniz iyice baharı karşılıyor. Çok güzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Hhatice maşallah kamelyalar harika orkide nekadar tatlıymış öyle.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
|
Alıntı:
Günebakancım teşekkür ederim .Ben onları onlar beni seviyor .Bundan eminim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
|
Sormayın Orkideler çok zarif çiçekler .Üstelik çok sorunları da yok .Suyunu ayarlayabilirseniz.Birde cam arkasından güneş alırsa bol çiçekleriyle size teşekkkür ediyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|