![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım, yine her şey çok güzel, ellerine yüreğine sağlık. ![]() Bana yolladığın göl soğanları bu yıl açar mı? En az kardelen kadar güzelmiş çiçeği. Canlısını görmek için sabırsızlanıyorum. Sevgiyle... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Geçen sene açmış olanlardan yollamıştım. Açacaklardır, sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Clematis macropetala etiketli olan montana çıktı. 2. Yılın sonunda, açan çiçekleri çok güzel. çok üzüldüğümü söyleyemem. ![]() Clematis montana çok büyük alanları kaplıyabiliyor. Benim de evin yan duvarını komple sarıp , giriş kapısının üst çatısına ulaşıp, oraları dolduracak güçlü bir sarmaşığa ihtiyacım vardı. ![]() Geçen sene 2 tane montanayı verandanın sağ ve solundaki yaseminlerin yanına dikmiştim. Aralarında yaklaşık 3 metreden daha fazla alan olmasına rağmen ikisi birden kurumuştu. Bauhausta etiketsiz yaprakları clematis olduğunu düşündüren bir bitkiyi de, şansımı denemek için almıştım, sanırım o da montana ![]() Diğer montana bahçe kapısının sağ yanındaki duvarda akebia ile birlikte. ![]() Akebia beni aşırı artan ve irileşen çiçekleri ile şaşırtmaya devam ediyor. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Lobelia tutkun olduğum çiçeklerin başında geliyor. Çiçekleri kendini göstermeye başladı. Dökülen tohumları kendiliğinden çimleniyor. Mümkün olduğu kadar kurumuş olsa da olduğu toprağı karıştırmayın. Kuruyan üst kısımları temizleyin ve mucizeyi bekleyin ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|