![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
|
Alıntı:
![]() Gerçi sen sadece bir telefon açsan yeter. Hepinize çok teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Kesinlikle katılıyorum bu sözlere. Hatta öyle çaya filan değil, elde kalem kağıtla gelmek lazım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
|
Yok artık, çok hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Çok öpüyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili jineop, genelde fotoğrafların gücünün farkında olsam da senin bahçende bunun asgaride olacağına eminim. Güzelin, mükemmelin sınırı yok. Gönül hep daha iyisini istiyor. Ama hiç de hayal kırıklığı yaşamayacağımı düşünüyorum doğrusu. Bahçen türler açısından botanik bahçesi gibi olmaya aday ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada bahçenin ilk sayfalarında girişin ilk resimlerini gördüm. İlk hali bile çok güzelmiş ama sonradan yeşil cennet olmuş. ![]() Önce: http://www.agaclar.net/forum/attachm...4313-giris.jpg Sonra: http://www.agaclar.net/forum/attachm...8-img_6243.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Burda da öyle olmuş.Bahçe oturmuş, bitkiler gelişmiş. Muhteşem... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Bu bahçeye girdiğimde bakakalıyorum her kare sanki usta bir ressamın tablosu sabah sabah yine bu kadar güzellikle güne başlattığın teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
Sevgili jineop çay ağacı dediğiniz tohumu varmı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
|
Sevgili dünyam1 , tohum oluşumu hiç dikkatimi çekmedi. Ama tohumdan yetiştiren arkadaşlarımız var. Sizin için takip edeceğim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Gerçek mi bu bahçe? diye iç geçirmeden edemedim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Eğer yaşatmayı başarırsam birini sana vereyim arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili jineop , 1261 nolu mesajdaki fotolara hayran kaldım. Muhteşem görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Tanrım!!!Bahçenizde yok yok her şey çok güzel ve ahenkli,sayfanıza ilk girdiğimde sonu tıkladım,gördüğüm güzellikler karşısında ilk sayfadan başlamam gerektiğini anladım ve gördüklerime inanamadım adeta cennet... Bahçenizin müdavimi olacak ilgi ve merakla yaptıklarınızı takip edeceğim.Emeğinize sağlık,sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
|
Geraniumlara ilgim çok fazla. Geranium pratenseyi tohumdan yetiştirdim. Dona dayanıklı, şu an tomurcuklar içinde. Geranium Johnson Blue, resimlerde rengi tam yakalayamadım ama resmen mor bir sardunya... ![]() Geraniumları bahçe düzenlemelerinde Campanula, Phlox, Penstemon, Veronica gibi bitkilerle öneriyorlar. Benimkinin ön tarafında küçük yapraklı yayılıcı kekik ve pulsatilla , ön sol yanında campanula, sağ yanında phlox, Heuchera, arkada anemone japonica var. ![]() 3 tür geranium yan yana Geranium sylvaticum ve Geranium vivace diğerleri. Onlar henüz küçükler. Ama tomurcuk oluşturdular. ![]() Geranium pratense phloxları olduğu Clematis montananın olduğu duvar dibinde. Onu da diğerlerinin yanına taşıyacaktım ama belle derine inmeme rağmen bütün olarak çıkaramayacağımı anlayınca vazgeçtim. Belki daha sonra... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
|
Veronica Royal Blue ve Campanula Glomerulataları fidanlıktan topladığım tohumlardan yetiştirdim. 3 yılda 4 yerde büyük öbekler oluşturdular. Kendiliğinden düşen tohumlarla ve veronica buna ek olarak yan dallarla hızlı yayılarak istediği alanları kapladı. Arsız bir bitki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Muhteşem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ahhh bisiklete ve üstündekilere bayıldım bu bisiklet bizim taraftan geçermi acaba önünü kessem ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Muhteşem, harikulade, olağan üstü, daha güzelini ancak peyzaj kitaplarında görürsünüz... ![]() Bence Kitaplardaki peyzaj düzenlemeleri profesyoneller tarafından yapılıyor o yüzden sizinki daha değerli. Kendi adıma sizi öenek alıyorum. Başka sözüm yok.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop, bitki çeşitliliğine söyleyecek söz yok. ![]() Bir ara mavi gözlü çimin genel fotoğrafını da çeker misin? Diasca'yı internette çok yıllık diye okudum ama tipi çok tek yıllık gibi duruyor. Sendeki ne zamandır var? Bir de gerçekten bu kadar çeşidi nereden buluyorsun? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
|
Alıntı:
![]() Mavi gözlü çimin yaprakları 1 karış bile değil, ortadan uzun bir sap çıkıyor yaklaşık 2 karış ve çiçekler onun üstünde açıyor. Yarın görüntülerim. Diasca çok yıllık sarkıtlara uygun olduğu kadar kaya bahçelerine de çok yakışıyor. Dona dayanıklı, yaprakları bozulsada yaprak dökmüyor. Sürekli bahar ve yaz hatta sonbaharda bile çiçekli. 3 senedir giderek artan renkler de var ![]() Fidanlıkları dolaşırken denk geliyor. Genellikle onlar tam adını bilmiyor. İşte o zaman benim google maceram başlıyor. Tabi bitki cepte ![]() Yurtdışına çalışmaktan hiç gitmemiştim ki, yakın geçmişte açılışı yaptım. 6 tanecik mini fidelerden getirdım. Sağlıcakla kardeşim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Teşekkürler
Bahçenizde gezinti yaparken huzur buluyorum. emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop'um, bu ne, inanılmaz güzellikler yaratıyorsun. Resmen nefesim kesildi, dönüp dönüp baktım. Canım, hem böylesine harika bitkiler yetiştiriyor hem de onlarla ilgili tüm bilgilerini paylaşıyorsun, harikasın. Clematislerin güzelliğini ifade edecek kelime bulamadım ![]() Geraniumlar harika, benim minişler bu hale ne zaman gelir dersin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|