![]() |
3 Eklenti(ler)
enes kardeşim bizim hindi maşallah aralıksız devam ediyor yumurtaya bugün resim çektimde eklemek istedim son fotoda 30 yumurta kapasiteli kuluçka makinem bugün ilk yumurtalarına kavuştu hadi hayırlısı bakalım senin hindi napıyor kaç yumurta var _?
|
Hakan öbürü yumurtlamış olmasın emin misin aynı hindinin bugünde yumurtladığına :) Hiç görmedim de hergün yumurtlayan hindi :) Kuluçka makinen hayırlı olsun kendin mi yaptın onu :)
|
evet aynı hindi girip çıktığını gördüm öteki başka yere giriyor ama daha yumurtlamadı enes bide birşey sorcam benimki yumurtladıktan sonra 1.5-2 saat sonra yuvaya giriyo 10-15 dk yatıyo gine kalkıyo sonra yine aynı bu neden olabilir babam alıştırma yapıyor dedi ama ?senin düşüncen nedir kuluçkayı babmın arkadaşı yaptı benim için ben daha okadar ilerlemedim :D
|
Valla şaşırdım maşşallah senin hindiye ölehergün yaparsa o çabucak kurklar :) O şimdi yumurtlayıp çıkıyo ya aklına geldikçe girer yuvaya normal hatta yatarken gizlice gözetlersen sürekli altına bakar gagasıyla karıstırır yumurtayı düzeltir yatar sonra kalkar huyları hindilerin yani :D Hadi hayırlısıyla çıkar inşallah yavruların makinenden :)
|
seninkinde kaç yumurta var bide seninkinler yaşındamı aylıkmı ?
|
8. yi aldım bu sabah yarın 9 olcak benimki şimdi 2 gün yapıyo 1 gün bırakıyo :) Yaşında değil daha ya geçen sene mayısta çıkmışlardı işte :) 10 aylıklar :)
|
benimkinler bu ayın 24 ünde 8.ayına gircekler işte başka fotoğraflar varmı ?
|
Başka fotoğraf yok çekerim ama :) Çekince yüklerim :)
|
tamam civcivler tavuklar napıyor _? sayıları kaça çıktı
|
10 tavuk 2 horoz var 21 de civciv :)
|
oh maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah
|
enes gardaşlık benim hindide 2 gün yumurtluyo 1 gün yumurtlamyıo kaç yumurta oldu ?senin
|
Bak ben sana dedim ;) Hergün yumurtlamaz çünkü hindi :) Benim 9 oldu :)
|
fotolarını çektinmi hayvanlarının_?
|
Çekemedim çok yağmur vardı kümesteydiler en kısa zamanda çekicem :)
|
enes kardeşim nasılsın benim hindi bugünde yumurtlamış evde değildim kırmış yumurtayı resim çektinmi
|
Hindi kurkladı benim :) 2 gündür yatıyor bugün bi tane daha yumurtladı 11 yumurta oldu bakalım başka yapacak mı :) Yatırcam Allah nasip ederse iyice oturuşsun :)
|
hadi hayırlısı bakalım inşallah benimkiside kurklar şuanda 5 yumurta var bakalım napacak
|
bugün yine bir yumurta daha aldım enes kardeşim 6 tane oldu yumurtalar senin hindi napyıo yumurtladımı başka yoksa yattımı iyice?
|
Hindim 3 gündür yatıyor ama 3 gündür aralıksız yumurta yaptı oldu 12 yumurta yumurtası biteceğine yakın hergün yumurtlar hindiler bitince de yumurtaları koyabilirsin altına :) Bakalım kaç tane yapcak 15 yapsa bari diyorum :)
|
bugün 1 yumurta daha aldım 7 oldu yumurtalar senin hindiler napyıo resim çekebildinmi enes?
|
5 Eklenti(ler)
Hindim 4-5 gündür yatıyor 12 yumurta yaptı ben de bugün yatırdım artık ;) İnşallah yavrularını çıkarmakta nasip olur :p
Önce samanlıkta yerini hazırladım. Eski tahta ekmek teknesine yatırcam ;) Eklenti 379315 Yumurtaları koydum ;) Eklenti 379316 Hindiyi koydum ilk başta biraz kenara yattı kendi yeri olmayınca tedirgin oldu ;) Eklenti 379317 Alışınca gagasıyla yumurtaları altına topladı, düzeltti ;) Eklenti 379318 Artık yumurtaları düzeltti ve yattı maşallah, şimdi 4 haftalık bir süreç var önünde ;) Eklenti 379319 |
maşallah inşallah yavrularınıda almak nasip olur benimkide yatıyo 15 dakkadır yumurtasını bekliyorum
|
Alıntı:
|
benim küçükte başladı yumurtaya 2 yumurta onda var 10 yumurtada büyğünde var seninkinler napıyo
|
bugünde aldım 1er tane daha küçük 3 büyük 11 oldu senin hindiler tavuklar civcivler napıyor?
|
Hindim nasıl olduysa yumurtanın birini düşürmüş altından kalkarken yaptı heralde Allahtan ilk yumurtası düşmüş küçücüktü zaten o bakalım 11 yumurtayla yatıyo şimdilik. Haftası gelince altına 10 11 tane tavuk yumurtası koycam :)
|
enes kardeşim benim tavuklarda bir hastalık var galiba 2 piliç hasta ayırdım gözleri sulanıyo kapanıyo ve öksürüyolar nedir bu hastalık bilgin varmı?
|
Alıntı:
|
yok 15 yumurtası var hala yumurtluyor maşallah küçük olanında 6 yumurtası var bakalım inşallah kayıp vermem tavuklarda.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025