![]() |
Ben bir şey sormak istiyorum
2 tane yavru hindim vardı biri erkek birisi dişiydi bir gece sansar erkek olanı öldürdü.dişi olan şimdi tek kaldı ama erkek hindi bulduk getiricez kabul edermi erkeği ? bu dişi hindiler kaç aylıkken yumurtlamaya başlar bide ortalama ömürleri ne kadar olur ya da ne zaman kesebiliriz |
8-9 aylıkken yumurtlamaya başlarlar genelde dişi hindiler kesim için tercih edilmez.
o da en az bir yaşında falan kesimi uygundur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hindi - YouTubeHindilerim ve tavuklarım...
|
sayın verdel izmirin neresindensiniz?
|
Sayın verdel hindileriniz ve tavuklarınız maşallah çok güzeller :)
|
Hakan nerelerdesin bi ara şu hindilerini görsek diyorum :D
|
2. erkek ama birinciyi daha net çek
|
arkadaşlar resimleri silmem gerekiyor nasıl silerim :D
|
Resmin yani mesajın altında düzelte tıkla o sayfada görürsün zaten mesajı sil var ona tıkla ve sil :D
|
enes kardeşim nasılsın hayvanların nasıl ben hindilerin erkeklerinden 1 ini sattım
:) |
Oo büyüdüler de satıma geldiler demek maşallah ;) Saol kardeşim iyiyim sen nasılsın :p Bende yarın inşallah ananeme gidip dişiyle erkek hindimi getircem :) Resimlerini görme şansımız var mı acaba hindilerinin son durumlarının ;)
|
çeker koyarım
|
Maşallah kardeşim hindiler olmuşlar artık ;) Sakıncası yoksa hindiyi kaça sattın kaç kilo geldi kilo hesabı mı verdin yoksa kelle hesabı mı? :p Güvercinde çok güzel bende de şuan bi çift hünkariyle bi çift taklacı var ;)
|
kelle başı verdim ama tarttım sattığım 9 kilo geldi 90 tlye verdim bitane daha erkek varya onuda tarttım 11kilo oda
bana erkek taklacı yollamazmısın kardeşim resimlerini koysana |
cevap vermedin enes kardeşim.?
|
Arkadaşlar ben doğalgaz peteğinin üzerinde 1 hindi yavrusu çıkarmayı başardım isterseniz size nasıl bu işi yapabileeğinizi yazayım.
yalnıs hindinin ayakları çarpık çıktı |
Akadaşlar birde benim hindilerim gurk olmuyor bunun nedeni nedir.
|
|
Alıntı:
|
Sayın bay tömürcek hindilerimiz toğuklardan fazla yumurtluyor ve gurk olmuyor.Hindilerim amerikan cinsi ve siyah bir ırk.
ben hindilerimi doğadan uzak ve ayrı yetiştirdim.belki bundanda olabilir.bende bu olayı anlamış değilim doğrusu.:p ama daha yumurtlamaya girmediler.Geçen sene şubatın ortasında yumurtlamaya başladılar ve bu eylüle kadar sürdü. |
Inşallah 15 gün-1 ay gibi yumurtlamaya başlarlar....
|
Alıntı:
|
tavuklarımda gurk olmuyor
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
enes gardaşlık hindilerim sn halide bunlar işte nasıl olmuşlar ?hindiciklerim :D
|
seninkilerinde resimlerini ekliyebilirmisin??
|
hindilerim yumurtlamaya başladı........
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025