![]() |
benim hindilerim tam 7 ayını doldurdular nezaman yumurtlamaya başlarlar=?
|
1 Eklenti(ler)
|
Bunlarda hindilerimin yumurtaları...........
|
sayın hindici benim hindilerim tam 1 yaşında iken yumurtlamaya başladı şimdi 2 yaşındalar.
|
5 Eklenti(ler)
Hindici (Hakan) hindilerimi soruyodun ama siteye girip hemen cıkıyodum anca serbest kalabildim şimdi yüklüyorum resimleri :) Dişi hindi komşununkilerle karışıyo diye ananem kuyruğunu kesmiş bende getirince yoldum kuyruğunu uzasın diye şimdi kuyruğu uzadı o resimler 1 ay öncesi çekildi .:)
Eklenti 372006 Eklenti 372007 Eklenti 372008 Eklenti 372009 Eklenti 372010 |
maşallah çok güzellermiş benim hindilerde çiftleşiyorlar dişisi yatıyo erkeğe yumurtlayacklar heralde
|
Alıntı:
|
hergün 2-3 defa çiftleşiyorlar yumurtlamaya başladıktan sonra sence gurka yatarmı?
|
Alıntı:
|
enes kardeş siftahı yaptık yumurtayı yumurtaları alayımmı almıyayımmı nediyorsun
|
Alıntı:
|
ilk yumurtayı yaptı bakalım benimki güdüz yumurtluyo sence kaç yumurta yapar yaptıktan sonra gurka yatarmı kesin ? :D
|
4 Eklenti(ler)
Hindimi yumurtlamaya yatınca çekmiştim maşallah sakin ısırmıyor geçen seneki yanına gidince havalara atlıyordu elimi ayağımı ısırıyordu 41 kere maşallah ;) Bunlarda bebek adayları şimdi 7 tane oldu ilk yumurta orda farkediliyor küçücük yapmıştı şimdi normale döndü yumurtalarının boyutları :p
Eklenti 376612 Eklenti 376613 Eklenti 376614 Eklenti 376615 |
Alıntı:
|
öteki 20 gün daha küçük şimdi onla yeni çiflteşmeye başladılar oda başlarsa yumurtaya 2 sinide yatıracam çiftleşme resimlerini eklerim birazdan
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
1 resimdeki büyük dişi 2. resimdeki küçük olan dişi
|
Hakan bişey sorucam erkeğin kanatlarını kesmişin çiftleşebiliyo mu bu böle kanatsız? Ya da çiftleşme başarılı oluyo mu? Çiftleşirken genelde kanatlarını yere koyup yerden destek alır da hindiler ondan dedim. Düşmüyo yani dimi dişinin üstünden?
|
yok yok hiç sorun olmuyo maşallah iyi işliyo masaj çok iyi yapıo dişilerebide biyerden bişey duydum hindiler gurka yatınca kanatları büyük görev görüyommuş doğrumu?
|
Alıntı:
|
yolsam bişey olmaz dimi çıkar yine 1 aya filan
|
Alıntı:
|
tamamdır yarın yapacağım
|
enes el fenerini al yumurtaya yaklaştır döllümü değilmi kontrol et bakalım hemen yaz bana
|
Alıntı:
|
tavukta gözüküyor arka tarafında hindi yumurtalarına bak
|
Valla hepsine baktım hiç birinde bişey göremedim sadece sağa sola yatırınca sarısı gözüküyo gölge gibi :)
|
Tavuğunkine baktım arkada gözüken yumurta boşluğu :)
|
benim tavuk yumurtalarında gözüküyor hindide gözükmüyor bişey iyice önüne getiriyosn dimi yumurtayı
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025