agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Kanatlılar
(https)




Beğeni Düzeni22Beğeniler
  • 4 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 1 Gönderen erhan özkan
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-02-2013, 22:52   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 01-04-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 27
yukarda da belirttiğim gibi hacıkadın gerçekte bir türk tavuğu değildir,la fle'che diye bir ırkın melezlemesidir.teorik olarak istediğinizi yükleyebilirsinizi niye anlayamıyorsunuz, bugün küçük çocuklarınıza karides gibi deniz canlıları ve dip balıkları yedirmeyin diyorlar niye? çünkü ağır metaller nasıl vücuttan zor atılıyorsa ve bunlar balıkta kalıyorsa,tavuğu ve yumurtasını da değişik katkı maddeleriyle istediğiniz gibi yükleyebilirsiniz ya da carophyll gibi katkı maddeleriyle yumurta sarısını turuncu yapabilirsiniz.
tavukçulukta kullanılan bazı antibiotiklerin ana rahmindeki bebeklerin doğum sonrası bu antibiyotiğe karşı duyarsızlığa sebep olmasından dolayı , antibiyotik kullanmanın yerine hijyene önem vermek ticari tavukçulukta önem kazanmıştır.

YeniBON beğendi.
erhan özkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025