![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
Alıntı:
piyasadaki atakslar F2 ayakları koyu renk olanlar et verimli açık renk olanlar yumurta verimli. ataksları avustrolp la melezliyorlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2013
|
f1 ataks yok mu peki piyasada nasıl bulabiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
4 ay bitti,aşı zamanı.Bu kez "newcastle+infeksiyoz bronşit"ten oluşan karma aşıyı buldum,sularına karıştırdım.Aşı önemli ama yaşam alanlarının temiz olması daha da önemli.Üşenmiyor,altlarındaki kartonu ve samanı 15 günde bir yenisiyle değiştiriyorum. İlk yumurtlamaya başladıklarında ligorinlerin çift sarılı yumurtladıkları oluyordu.Sonra kestiler.Bir kaç gündür folluktan büyük boyutlarda beyaz yumurtalar alıyorum.Hatta bir tanesi o kadar büyüktü ki üç sarılı falan zannettim! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-12-2015
|
merhaba benimde 7 aylık dekalb ligorinim var acaba ne zaman yumurtlar yumurtlaması icin ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2013
|
şimdilerde yumurtlaması lazımdı 7 aylık ise, yumurtlaması için iyi bakman yeterli, yumurtlayacağının işaretleri; ibiklerin büyümesi ve kızarması.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Yemliği kümese koyunca içeri girmeye cesaret edemezler zannetmiştim.Havaların soğumasıyla önce bir kaç güvercin sonra onlarcası kümesin içini yol ettiler.Gezinti alanlarının üzerine ağ germek artık kaçınılmaz olmuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|