agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Kaktüs
(https)

Beğeni Düzeni10200Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-12-2014, 18:37   #11
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dinozor Mesajı Göster
Herkese merhaba, uzun ve sancılı bir uğraştan sonra iyi kötü bir fotoğraf çekebildim Aslında dipte sarı olarak başlayıp turunculaşarak en uçta hafif bir pembelik alan bu minicik atlas tomurcuklarının gelecekteki renkleri hakkında bir fikir sahibi olabilir miyiz? Eğer tahmin yürütemiyorsak da açmaları ne kadar zaman alır?

Tomurcuklar bir anda oluştu İçeride mi dışarıda mı tutmalıyım bilemeyip dışarıya koydum, sonra içeriye almak daha mantıklı geldi. İçeriye aldıktan birkaç gün sonra da bu bebekler oluştu. Ben mi teşvik etmişim, yoksa zaten çiçek açacağı mı varmış?

Garibim bir içeri, bir dışarı alınmaktan ötürü paniğe kapılmış ve üreme dürtüsü (ölürsem arkamda tohum bırakmaya çalışayım bari diyerek) aktifleşmiş gibi geldi bana zira tomurcuklanmak için çok erken. Üstelik bu dönem dinleniyor olması gerekirdi

Atlas tomurcuklarının çiçeğe dönmesi için oldukça uzun zamana ihtiyaç var ve tomurcuk kocaman olmuşken bile rengini doğru tahmin edebilmek çok zor

Yapacak bir şey yok kuzu kuzu bekleyeceğiz, bakalım tomurcuklarını (muhtemelen kaybedecektir ama...) çiçeğe dönüştürebilecek mi?

Ayrıca tomurcuk görüntüsü çok değişik geldi bana, türü nedir acaba?

(Yanılıyor da olabilirim elbette, bu konuda en usta olan sevgili sakdag'dır... O'nun yorumunu almak daha doğru olur.)

Fotoğrafınızı da çeviriverdim

Name:  IMG_20141224_183337.jpg
Views: 728
Size:  43.3 KB

Düzenleyen A_NOMAD : 24-12-2014 saat 19:04 Neden: Alıntı ekleme..
A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025