![]() |
Sayın iris41, Güzin Çakar'a bir fatura filan kesildiğini nereden çıkartıyorsunuz? Arkadaşımız beğendiği bir çiçeği almış ve fiyatını da yazmış. Hesabına uyanlar alır, uymayanlar almaz.
Bu arada mesajlarınızı yazarken Türkçemizi doğru kullanmaya biraz daha özen gösterin lütfen. |
4 Eklenti(ler)
Beşiktaş'a çok güzel türler gelmiş, uzun süredir aradığım bir kaç türü buldum. Cristatalar birbirinden güzeldi.
Bir kaç fotograf. Eklenti 340685 Orostachys japonica ( Galiba) http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...lent/25873.htm Eklenti 340686 crassula springtime ( Her zaman bulunmuyor), Euphorbia resinifera Eklenti 340687 Peperomia fereirae, cristata kaktüsler Eklenti 340688 crassula moonglow üç kök tek saksıda, crassula perforata |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 340710
astrophytumlar ( portakala yakın büyüklükleri, torumcuklu olanlar var.) Eklenti 340711 Cristatalar Eklenti 340712 Bu da kocaman bir echinopsis. Eklenti 340713 pachyphytum compactum Adres Barbaros Parkı, Geçıt dük. No3. (Tarihi Vapur İskelesi yanı.) Beşiktaş İstanbul Tel: Kaya Bey (533) 560 44 65 |
3 Eklenti(ler)
Şu an hatırlamıyorum, bakmak lazım.:)
Eklenti 340724 Echeveria cristatalar Eklenti 340725 Eklenti 340726 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Acaba kartal şubesinde de bişeyler var mı?
|
Alıntı:
İtiraf etmek gerekirse bu satıcıda farklı türler bulunuyor;bana yalnızca ilk aldığım seferde indirim yaptı,sonra hiç indirime yanaşmadı.Bence boyuta göre fiyatlar pahalı,indirim yapsa daha çok müşterisi olur.Ben de bu yüzden almayı bıraktım;ama önünden geçerken hala neler var diye bakarım. Acaba nereden getiriyorlar bu türleri? İnsan merak ediyor. :rolleyes: |
Sanırım hepside Çinden ithal ediliyor ve dayanıklı değil. Aykarca karanlıkta duruyorlar gemi ile getirdikleri için. Aydınlığa çıkarılınca bitkiler güzel görünüyor fakat bir müddet sonra ölüyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sonra hiç indirim yapmayınca almayı bıraktım. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar, hafta sonu Eminönü çiçek pazarına uğradım. Yılbaşından sonra Eminönü İskele tarafından girişte sol sıradaki bir dükkanda Kaktüs Dünyası diye bir yer açılacakmış Yaklaşık 2.000 çeşit kaktüs satılacağını söylediler..
Bilginize........ |
Beşiktaş'taki sergiyi bize Zenfree arkadaşımız tanıttı, ben de gittim, harika kaktüs ve sukulentler var. Eminönü Çiçek Pazarı'nda ise şu anda dediğiniz gibi çok fazla kaktüs yok. Ama bazı arkadaşlarımızla oradan da kaktüs aldık.
Yeni açılacak yeri de ben şahsen önyargısız olarak merakla bekliyorum. |
Merhaba , Eminonu civarlariniza gidebiliyorsaniz Alfred Heirlbloon (yanlia yazmis olabilirim ) gitmenizi tavsiye ederim,guzel bir kakrus koleksiyonlaei vardi yanlis hatirlamiyorsam.Ellerinde birkac tane varsa almayi talep edebiliyorsimunuz,Turnera Ulmifolia cicegimi oradan almistim
|
Arkadaşlar, Sayın Taner Angay'ın internet istesinde ana sayfada ''Firmayı kapattık, internet satışı yapmıyoruz'' diye bir ilan okudum. Şahsen ben kaktus ve sukulentlerimi bu yolla temin ettiğim için çok üzgün olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim... :(
|
Merhaba.Bir üyemiz 2012 yılında kasımpaşada bir üniversitenın yakınında güzel bir sera oldugunu yazmışdı.Kabaca tarifinide yazmışdı bi tarafında rampadan çıkıp ilerleyınce karşınıza gelıyor diye. Degişik sukullent türleri agırlıkda satılan bir yermiş. O mesajı bulamıyorum. Acaba aramızda o serayı bilen **** yakında giden oldumu.
Adresini ögrenmek istedim. Teşekürler |
Sevgili sevgice bahsettiğiniz mesaj bu galiba. Yapı Marketlerde Satışı Olan Bitkiler başlığında okumuş olabilir misiniz?
Yol tarifi de aşağıda linkini verdiğim mesajda... http://www.agaclar.net/forum/966246-post1352.htm |
Alıntı:
|
Satış
5 Eklenti(ler)
Bu gün geçerken uğradım.
Astroloğum myriostigma ,Euphorbia obesa çeşitleri harika idi koleksiyoner lerin kaçırması gerekir Beşiktaş'ta Üsküdara giden motor iskelesi önünde ki meydanlık alanda kafelerin yanında Kaya bey ile irtibat için: Tel:0212-259 86 96 GSM:0533 560 44 65 |
Alıntı:
Taner Angay'ın oğlunun kaktüs işi yapmak istemediğini, bu nedenle devrettiğini konuşmuştuk. Devralan kişinin kaktüs müzesi/sergisi gibi bir şey yapmak istediğinden de bahsetmişti. Taner Angay kaktüs işi yapmayacaksa İzmir'de neden yeniden sera kursun ki? |
Alıntı:
|
Taner Angay'ın internet sitesi açılış sayfasında "FİRMAYI KAPATTIK, İNTERNET SATIŞI YAPMIYORUZ" şeklinde bir açıklama var.
Yukarıda yazılı konu bu şekilde teyit edilmiş oluyor. Keşke böyle olmasaydı! Bir çok kişi Taner beyden bizzat bitki aldığı gibi, satış yaptığı Bauhaus'tanda özellikle Taner beyin bitkilerinden alan arkadaşlarımız vardı. |
Hakikaten yazık olmuş. Yurtdışındaki seralara bakıp benim ülkemde neden bu kadar çok kaktüs serası yok diye hayıflanıp, hiç olmazsa Taner Bey var diye bir nebze olsun sevinirken oldu mu bu şimdi? Üzücü bir durum tüm kaktüsseverler için.
|
Çok üzücü.
|
valla bende üzüldüm ya inşallah geri dönerler bu işe çünkü bu sevda işi bilenin elinde değerlenir..
|
Alıntı:
Hepsi birbirinden güzel birde aldığınız yerleri söyleseniz çok daha güzel ;) olacaklar malum bizim buralarda bulmak zor.:eek: http://www.agaclar.net/forum/1085760-post729.htm |
1 Eklenti(ler)
Bugün, Erenköy Bauhouse'a kasa kasa kaktüsler geldi..Bilginize
|
1 Eklenti(ler)
|
Kaya Bey bugün yeni türler geleceğini söylemişti bilgisi olan var mı acaba? gündüz zamanım olmadı da aramak için
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025