agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaktüs ve Sukulent Alınacak Mekanlar, Seralar, Etkinlikler... (https://www.agaclar.net/forum/kaktus-ve-sukulent-alinacak-mekanlar-seralar-etkinlikler/)
-   -   Kaktüs ve sukulent alınacak mekanlar (https://www.agaclar.net/forum/kaktus-ve-sukulent-alinacak-mekanlar-seralar-etkinlikler/22743.htm)

cupid 17-08-2013 00:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız (Mesaj 1190245)
şu renkli kaktüsler gerçekten renkli mi boyanmış mı çok hoş görünüyorlar tabi renkleri doğalsa...

Bildiğim kadarı ile boyama yapılıyor. Bende de var renklilerden. Büyüdükçe yeni dikenleri beyaz çıkıyor.

altintasna 12-09-2013 19:52

İzmir'de çeşit çeşit kaktüs bulup alabileceğim bir yer önerir misiniz?

eceyıldız 12-09-2013 20:01

izmir urlada çok muhteşem bir yer var ama tam olarak nerde bilmiyorum.

altintasna 13-09-2013 20:48

Çok teşekkür ederim. Araştıracağım.

eceyıldız 13-09-2013 20:53

Yerin adı ünal kaktüs. kaktüs alınacak yerler bölümünde var bir bakın

taraone 16-10-2013 22:39

buranın tam adresi varmı

altintasna 12-11-2013 21:59

Ege Bölgesindeki a101 mağazalarında yarından itibaren kaktüs bulabilirsiniz. İlgilenenlere duyurulur. Her mağazaya on kaktüs gidecek. Her mağazada farklı türler olabilir. Önümüzdeki üç gün boyunca mağazalara kaktüs gönderimi devam edecek. Yani en fazla dört günde hepsine ulaşmış olur. El ilanlarındaki satış gününe riayet edilmeyecek. Mağazaya ulaştığı gün satılır çiçekler. =)

balurcaği 23-11-2013 11:05

Herkese Merhaba,

Copiapoa'm maalesef öldü. Bu türü çok seviyorum, satışının yapıldığı herhangi bir yer, tohumunun satışı hiç fark etmez. Bilen gören varsa ve haber verirse çok çok memnun olurum.

balurcaği 06-12-2013 20:15

Arkadaşlar yarın yalova'ya gideceğim ve Liliput'a uğramak istiyorum. Hiçbir yerde açık adresi yok. Açık adres nedir nasıl gidebilirim feribot iskelesinden?

cupid 06-12-2013 21:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi balurcaği (Mesaj 1227272)
Arkadaşlar yarın yalova'ya gideceğim ve Liliput'a uğramak istiyorum. Hiçbir yerde açık adresi yok. Açık adres nedir nasıl gidebilirim feribot iskelesinden?

Gitmeden önce Kubilay Beyi mutlaka arayın. Bazen orada olmayabiliyor. Boşuna gitmiş olursunuz. Yer tarifinide kendisi yapsın. Çok başarılı tarifi var.

balurcaği 06-12-2013 22:12

Telefon numarası eğer varsa öğrenebilir miyim acaba?

balurcaği 08-12-2013 17:43

Kubilay Bey mesajıma döndü ve sonunda Sera Liliput'u ziyaret edebildim.

Yağan yağmuru ve annemin acelesini saymazsak her şey harikaydı. Kubilay Bey son derece kibar ve yardımsever biri. Bugüne kadar alışveriş yaptığım hiçbir serada (online veya yüz yüze) bu nezaket ve yardımseverliği görmedim. Ürün çeşidi çok fazla, bitkiler sağlıklı, fiyatlar uygun. Yolu düşenin muhakkak gitmesi gerekir.

habiş 08-12-2013 18:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi balurcaği (Mesaj 1227802)
Kubilay Bey mesajıma döndü ve sonunda Sera Liliput'u ziyaret edebildim.

Yağan yağmuru ve annemin acelesini saymazsak her şey harikaydı. Kubilay Bey son derece kibar ve yardımsever biri. Bugüne kadar alışveriş yaptığım hiçbir serada (online veya yüz yüze) bu nezaket ve yardımseverliği görmedim. Ürün çeşidi çok fazla, bitkiler sağlıklı, fiyatlar uygun. Yolu düşenin muhakkak gitmesi gerekir.

siteyi bende online ziyaret ettim ama ürünlerin fiyatını göremediğim için tedirgin kaldım sipariş verip vermemekde..

cupid 18-12-2013 12:25

Bursa ve yakın civarında kaktüs ve sukulent alabileceğim mekanlar var mıdır?

esgül73 21-12-2013 19:05

Arkadaşlar bugün İzmir İkea dan çok güzel kaktüsler aldım.Yarın müsait olduğumda ilgili başlığa resimlerini koyacağım.Hepsi birbirinden güzeller.İmkanı olan arkadaşlar bitmeden mutlaka gitmeli.

kokett 21-12-2013 19:49

İzmir'de olsam Ünal kaktüsten başka yere uğramazdım, istanbula kadar kucağımda taşıyorum ben urla dan alıp :))

uzer 18-01-2014 17:39

Ben de almak istiyorum ama hangisinden başlayacağımı bilemiyorum.Sağolsun mmanager arkadaşım nerderen alacbileceğimi söyledi.Migrosların mm mmmm olanlarında varmış.Arkadaşlar bim de ben hiç kaktüs görmedim Konya da nasıl oluyor anlayamadım da.Bir de Koçtaş ta var...

mmanager 29-01-2014 08:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevgice (Mesaj 743634)
Kaktus severler seralılıput adresınun neresı oldugunu bılen varmı. mesajla sordum ama cevap gelmedı. Orda satıs ypılıyormu bılıyormusunuz.
Unalsera ıstanbul subesının de telefonları calısmıyor sanırım. Calıyor acılınca hısırtı ve ses kesılıyor.pazar gunlerı acıkmıdır orası bılen varmı

tesekkurler
.

İyi günler sera liliput daha önce üyelik istiyordu adresi de vardı. Fakat sonra perakende satışı bıraktığı için bilgi amaçlı siteyi açık tutuyor.Sadece toptan satışı var yani.Taner ANGAY var Antalya da İSTANBUL da Şeyma çiçekçilik var.Koçtaş migros gibi yapı marketlerde olmayan değişik türler buralarda mevcut.Zaten İstanbul da bauhause baumax ,ikea gibi yapı marketlerde vardır diye düşünüyorum.Ben mesela koçtaşa yeni çiçeklerin hangi gün geldiğini sorarım değişik türler seçilmeden gider ben alırım.Hoş bazen tekerlekli arabadan kendim indirdiğim bile olur.Sizler daha şansılısınız. Bizim praktikerimiz kapandı çünkü....

rainbowcolor 29-01-2014 16:03

minik güzeller

1 Eklenti(ler)
Kipadan bir görüntü. Minik saksıda 5-6 cm boylarında çiçekli Mammillaria türleri 11,90 lira çok şekerler :p

altintasna 29-01-2014 18:59

a101 ve bim harici bi yerden kaktüs almak nasip olmadı henüz. =/

GokiCati 30-01-2014 13:00

Merhabalar Echeveria sukulent almak istiyorum ancak bunlar İstanbulda çok pahalı satılıyorlar. Daha önceden sahip oldugum sukulen cesitlerimi paylaşmıştım. Bana ucuz fiyatlı edinebilecegim Anadolu yakasında bir yerler biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz ? Tüm sukulentlerim önceden yasadıgım Ankara'daki evimde ucakla seyahatte de malesef getiremiyorum. Belki aranızda farklı çeşit etli yapraklı ve renk değiştiren sukulentlerini benimle paylaşmak isteyen de olursa çoookkkk sevinirim...
İlginize teşekkürler arkadaslar

GokiCati 30-01-2014 13:34

Merhabalar Echeveria sukulent almak istiyorum ancak bunlar İstanbulda çok pahalı satılıyorlar. Daha önceden sahip oldugum sukulent cesitlerimi paylaşmıştım. Bana ucuz fiyatlı edinebilecegim Anadolu yakasında bir yerler biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz ? Tüm sukulentlerim önceden yasadıgım Ankara'daki evimde ucakla seyahatte de malesef getiremiyorum. Belki aranızda farklı çeşit etli yapraklı ve renk değiştiren sukulentlerini benimle paylaşmak isteyen de olursa çoookkkk sevinirim...
İlginize teşekkürler arkadaslar

mmanager 07-02-2014 17:15

sitemizde satan can17 can isimli arkadaşımız var fiyatları da uygun.Gitti gidiyor da da ilanı var .

jakobiyem 05-04-2014 10:02

İzmir Sukulent Alınacak Yer Önerisi

Merhaba, İzmirde sukulent alabileceğimiz bir yer bilen var mı acaba? İnternette aradım ancak göremedim bir yer.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

çiçeksever67 05-04-2014 21:08

zonguldakta varmı böyle yerler bim ve a101hariç

kokett 05-04-2014 22:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jakobiyem (Mesaj 1267057)
Merhaba, İzmirde sukulent alabileceğimiz bir yer bilen var mı acaba? İnternette aradım ancak göremedim bir yer.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

İzmirdeyseniz hiçbir yerle uğraşmayın. Sizi şöyle Urlaya doğru alalım. Ünal kaktüse bir uğrayın. Bir daha hiçbir yerden alışveirş yapamazsınız zaten. Birkaç saatinizi alıcak güzel bir gezi olur :)

jakobiyem 07-04-2014 07:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kokett (Mesaj 1267222)
İzmirdeyseniz hiçbir yerle uğraşmayın. Sizi şöyle Urlaya doğru alalım. Ünal kaktüse bir uğrayın. Bir daha hiçbir yerden alışveirş yapamazsınız zaten. Birkaç saatinizi alıcak güzel bir gezi olur :)

Teşekkürler en kısa zamanda gitmeye çalışacağım ;)

seorkun 08-04-2014 09:29

Ben Ankara'da oturuyorum. Ankara'da kaktüs, sukkulent ve lithops satın alabileceğim sera var mı acaba? Varsa adresini , telefon numarasını, e-mail adresini parlaşabilir misiniz?

serifekulu 12-04-2014 15:17

konya ya da karaman'da kaktüs-sukulent çeşitlerini bulabileceğim bildiğiniz yerler var mı?

akgül 28-04-2014 16:03

Arkadaslar son günlerde bayrampaşa bauhausa gideniniz oldu mu? Okukda fırsat bulup gidemedim. Bu haftasonu gitmeyi planlıyorum ama boş yere de gitnek istemiyorum. Gecen sefer gittigimde 2 saksi kaktüsten baska birşey yoktu. Size sorucagim ozetle su bayrampasa bauhausa yebi kaktus gelmiş mi **** ne zaman gelir. Imla kurallarina uyamamis olabilirim telefondan girdigim icin simdiden tesekkurler... :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025