agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaktüs ve Sukulent Alınacak Mekanlar, Seralar, Etkinlikler... (https://www.agaclar.net/forum/kaktus-ve-sukulent-alinacak-mekanlar-seralar-etkinlikler/)
-   -   Kaktüs ve sukulent alınacak mekanlar (https://www.agaclar.net/forum/kaktus-ve-sukulent-alinacak-mekanlar-seralar-etkinlikler/22743.htm)

memet 11-12-2011 08:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yüksek bahçe (Mesaj 881003)
İzmir'deki seraların bir çoğunu dolaştım ama çok az çeşitle karşılaşıyorum.Bir çoğununda fiyatları biraz yüksek.Hafta içi birde ege üniversitesi ziraat fakültesinin satış serasına bakacağım belki fiyatlar daha uygun ve çeşit daha bol olabilir.

Urla'da Ünal kaktüse de gittiniz mi?

Manolya_ 11-12-2011 15:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MİRBE (Mesaj 880787)
Sera liliput güzellerim:))

Sevgili MİRBE,
liliput güzellerinizi güzel günlerde büyütmeniz dileklerimle.
Güzelliklerinizin büyüme aşamalarını merakla takipte olacagım;)
Daha nice güzelliklerde buluşabilmeniz dileklerimle
Saygılar
Asuman

MİRBE 25-12-2011 19:20

Manolyacım büyüsünler çoğalsınlar paylaşımda aklımdasın hemşehrum:))

Bir tavsiyem daha var ve gerçekten çok ilgili çok bilgili ve çok sağlıklı ve uygun fiyatlı kaktüs - sukulentler aldım. Hepisi birbirinden güzeller 1 kasacık:))))

Ünal Süs Bitkileri

Manolya_ 25-12-2011 22:17

Sevgili Mirbe,
Düşünmen bile beni mutlu etti, canım hemşerim önce güzel yüreğine sonrada kaktüs ve sukkulentlerine iyi bak lütfen.
ah keşke birde yakın olabilseydik.
ama olsun bu bile çok güzel bir duygu AGACLAR NET uzakları yakınlaştırıyor, ne mutlu bu güzel aileye.
Hepsi sevgi dolu hepsi birbirinden saygıdeğer doga dostları birarada,
Canım hemşerim İstanbula yolun düşecek olursa lütfen haberimiz olsun.
ailenle birlikte en güzel günler yaşaman dileklerimle
Asu

Mustafa Abdal 05-01-2012 15:02

2 Eklenti(ler)
Eminönünde, dükkan dışında bulunan tezgahlarda değilde, dükkan içine girerseniz Dioscorea elephantipes gibi sık görünmeyen arkadaşlarıda bulmak mümkün olabilir.
Eklenti 262706

Bu arada Sinocrassula yunnanensis 20 liraya inmiş.

gencerker 01-08-2012 23:00

Bursa'da yokmu bu seralar .)

ankstel 11-10-2012 18:30

İstanbul ağaç ve peyzaj

5 Eklenti(ler)
Dostlar bu gün agaçlar aş tırlar dolusu bahçe ve envayı çeşit bitki geldi sitemizde herkesin istifade edeceği ürünler mevcut herkesin gidip görmesini şiddetle tavsiye ediyorum.

ankstel 11-10-2012 18:35

4 Eklenti(ler)
Hele kaktüs ve sukkulent çeşitleri inanılmaz bedavadan biraz bahalı

ankstel 11-10-2012 18:36

Kaktüsle 1.90 başlayan fiyatlarla kredi kartı ile satış mevcut

nikomedia 12-10-2012 11:10

İstanbul dışında olanlar için online satış olsaydı keşke. Ya da çeşitlerin görülebileceği bir kataolog olsa çok iyi olurdu.

Güzin Çakar 13-10-2012 15:49

Teşekkürler sayın Ankstel, haberinizi ilettiğim bir yakınım dün Ağaç AŞ'ye giderek kendine bir yığın bitki, bana da istediğimi bildiği için Buddha Temple almış. Önümüzdeki hafta daha 2 Tır bitki geleceği söylenmiş

iris41 13-10-2012 19:42

Siaboldilere öldüm ;) birde vegriyate of of
Budhanın 30 tl oldugunu yazmamışınız sudan ucuz dediginizde arkadaşlar hayal kırıklıgı yaşamasın :D

Tika 13-10-2012 20:04

Sukulentler ne kadar?Echeveria Perle von Nürnberg ve Sedum Sieboldii'ler güzelmiş.Crassula Budda's Tempe'ın o kadar pahalı bir bitki olduğunu bilmiyordum.
Buraya sanırım toplu taşıma ile ulaşım yok,değil mi?
Bir de bu yıl nedense üşeniyorum.Geçen yıl her yeri geziyordum,bu yıl internetten alıyorum çoğunlukla.Hiç yorulmuyorum.

Bu arada fotoğraflardaki tüylü Echeveia'da çok güzelmiş.

iris41 13-10-2012 21:34

Sayın tika toplu taşıma gidiyor minübüsler var alibeyköyden geciyor şişliden kalkıyormuş ben o taraftan bilmiyorum ;) budalar pahalı malesef yani gercek fiyat öyle :D abartılmamış .

Mustafa Abdal 13-10-2012 21:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tika (Mesaj 1031515)
Buraya sanırım toplu taşıma ile ulaşım yok,değil mi?

Şişliden kalkıp okmeydanı-nurtepe güzergahından alibeyköye inen minibüsler var. Ayrıca otobüslerde bulunuyor. Numaralarını hatırlayamadım. İETT nin sitesinden bilgi alınabilir.

iris41 14-10-2012 20:20

Sayın tika fiyat sormuş aklımda kalanı söyliyeyim ;)
Echeveria kırmızı 10
Echeveria lümberg 16
Sedumlar siaboldi vegriyata 1.90
Kaktüs ceşitleri ufak boy 5 civarı bunlarda küsür var yazmadım .
Birde acerler gelmiş hemen kaptım ;) 20 tl

Tika 14-10-2012 21:40

Teşekkür ederim.Okulum Şişli'de.Okuldan çıkınca gezmek için gitsem fena olmaz.Merak ediyorum,en azından görmüş olurum.Sedum Sieboldi çok uygunmuş.Echeveria'lar biraz pahalı.Sanırım büyük boy.

selenn 14-10-2012 21:55

Crassula Buddha's Temple 30 TL ise pek de pahalı sayılmaz, nadir bulunan bir tür olduğunu gözönünde bulundurursak. Burada 10-15 Euro arası ufak boyların fiyatları.

iris41 15-10-2012 20:40

meraklısının kacırmaması gereken bir sukulent ,sadece 3 adet kalmıştı.
Agaclar A.Ş de şunu fark ettim daha güzel ve özel türler bizi bekliyor olacak ben umudluyum .

malina 15-10-2012 21:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi iris41 (Mesaj 1032565)
meraklısının kacırmaması gereken bir sukulent ,sadece 3 adet kalmıştı.

Hangi sukulentten söz ettiğinizi anlamak için eski mesajlarınıza bakmak zorunda kalmamalıyız değil mi? :)

hevesli meraklı 15-10-2012 21:30

Sözde Ankara başkent ama tüm güzel fuar, sergi ve gösteriler İstanbul'da oluyor:(

Hayır yani gelip almak sorunu çözmüyor, alacağımız küçük tır dolusu:D bitkiyi sonra Ankara'ya nasıl getireceğiz:confused:

iris41 16-10-2012 06:26

Haklısınız malina Crassula Buddha's Temple ;)

ankstel 16-10-2012 08:59

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi selenn (Mesaj 1031936)
Crassula Buddha's Temple 30 TL ise pek de pahalı sayılmaz, nadir bulunan bir tür olduğunu gözönünde bulundurursak. Burada 10-15 Euro arası ufak boyların fiyatları.

Değerli kardeşim ben satılan yerin resimlerini eklerken Crassula-Buddhas resimlerini koymadım 30 tl bir sukkulente vermek bizim insanımızı zorlar diye düşündüm malumun toplantılarda çay fiyatını 30 krş olsun 40 krş olsun tartışmaları yaşamıştı ucuz olanları yazarak ilğiyi artırmak ki bunda başarılı olundu bizim gibi meraklılar zaten beğendiğimiz türü gördük mü gözümüz bir şey görmüyor çünkü:):D

selenn 16-10-2012 09:08

Sevgili ankstel, Crassula Buddha's Temple'ın fiyatını zaten ben yazmadım.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi iris41 (Mesaj 1031511)
Siaboldilere öldüm ;) birde vegriyate of of
Budhanın 30 tl oldugunu yazmamışınız sudan ucuz dediginizde arkadaşlar hayal kırıklıgı yaşamasın :D

Bu mesajın üzerine ben de Almanya'daki fiyatları ile pek de bir fark yok diye yazdım. Tabi ki bir bitkiye kaybetme ihtimalini de düşünürsek 30 TL vermek birçok kişiyi zorlar. Ama 30 kuruşa çay hesabı yapan da bizim insanımız, yurtdışından bitki sipariş edip Eurolarca nakliye parası ödeyen de bizim insanımız. Sonuçta kaktüs hastalığı bulaşmaya görsün... Tabi bu benim şahsi fikrim...

Güzin Çakar 16-10-2012 10:29

Tanıdığım, 3o kuruşun hesabını yapıp, kredi kartıyla 300 liralık ayakkabı alanlar var. Bu kişilerin kendini nasıl mutlu hissedeceği ile ilgili öncelik meselesi. Aynı miktar para 100 kişiye verilse,100 kişi de farklı harcar. Üzerinde durulacak, onaylanacak ya da eleştirilecek bir konu değil.

Güzin Çakar 16-10-2012 10:48

Crassula Buddha Temple'ı ilk dile getiren kişi olarak ben mi eleştiriliyorum, gerçekten anlayamıyorum. Kişinin kendi parasını nereye, nasıl harcayacağı, kendisini nasıl daha iyi hissedeceğiyle ilgili kendi tercihidir. İsterse alır, istemezse almaz. Daha pahalı bitkiler yanında 50 kuruşluk fidelerden de almışlığım vardır. Onaylanacak ya da eleştirilecek bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum.

Sonuç olarak haber veren ve benim için alan 2 kişi sayesinde artık benim de ''Crassula Buddha's Temple''ım var. Kendilerine tekrar teşekkür ederim.

malina 16-10-2012 16:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ankstel (Mesaj 1032754)
Değerli kardeşim ben satılan yerin resimlerini eklerken Crassula-Buddhas resimlerini koymadım 30 tl bir sukkulente vermek bizim insanımızı zorlar diye düşündüm malumun toplantılarda çay fiyatını 30 krş olsun 40 krş olsun tartışmaları yaşamıştı ucuz olanları yazarak ilğiyi artırmak ki bunda başarılı olundu bizim gibi meraklılar zaten beğendiğimiz türü gördük mü gözümüz bir şey görmüyor çünkü:):D

Siz ağaç AŞ.'nin nesi oluyorsunuz ki böyle yorum yapıyorsunuz? :)

Yalan yanlış bilgi verilirse buna müdahele edersiniz, anlarız ve destekleriz ama herhangi bir firmanın ucuz olan mallarından söz edip, ilgiyi arttırmak neyin nesi? :)

30 TL'ye de satılan bitki var mı yok mu?

Güzin Çakar 16-10-2012 17:18

1 Eklenti(ler)
Sayın malina, üzerinde çok konuşulan ve sizin de sorduğunuz bitki işte bu; Crassula Buddha's Temple

Eklenti 339168

Güler 16-10-2012 19:23

Arkadaşımız Güzin Çakar doğru söylemiş. İlle de bunu al diye de kimse zorlamamış ki, kendisi beğenmiş ve sahip olmak istemiş 29.90.- TL ödeyerek satın almış. O da alın diye de kimseye emrivaki yapmamış.
O kaktüsü sever bu parayı ödeyerek alır, ben orkideyi severim ve alırım.
Cattleyalarımı alırken ödediğim 150.- TL kimseyi de ilgilendirmez.

iris41 16-10-2012 20:53

Budha temle nin meraklısı cok bu sitede .
Sevgili anksel güzel bir haber verdi, fakat bir cok arkadaş budanın geldigini bildiginden fiyat uyarısında bulundum ve bu fiyatın normal oldugunuda bildirdim şaşılacak bir durum yok aslında.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025