![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
liliput güzellerinizi güzel günlerde büyütmeniz dileklerimle. Güzelliklerinizin büyüme aşamalarını merakla takipte olacagım;) Daha nice güzelliklerde buluşabilmeniz dileklerimle Saygılar Asuman |
Manolyacım büyüsünler çoğalsınlar paylaşımda aklımdasın hemşehrum:))
Bir tavsiyem daha var ve gerçekten çok ilgili çok bilgili ve çok sağlıklı ve uygun fiyatlı kaktüs - sukulentler aldım. Hepisi birbirinden güzeller 1 kasacık:)))) Ünal Süs Bitkileri |
Sevgili Mirbe,
Düşünmen bile beni mutlu etti, canım hemşerim önce güzel yüreğine sonrada kaktüs ve sukkulentlerine iyi bak lütfen. ah keşke birde yakın olabilseydik. ama olsun bu bile çok güzel bir duygu AGACLAR NET uzakları yakınlaştırıyor, ne mutlu bu güzel aileye. Hepsi sevgi dolu hepsi birbirinden saygıdeğer doga dostları birarada, Canım hemşerim İstanbula yolun düşecek olursa lütfen haberimiz olsun. ailenle birlikte en güzel günler yaşaman dileklerimle Asu |
2 Eklenti(ler)
Eminönünde, dükkan dışında bulunan tezgahlarda değilde, dükkan içine girerseniz Dioscorea elephantipes gibi sık görünmeyen arkadaşlarıda bulmak mümkün olabilir.
Eklenti 262706 Bu arada Sinocrassula yunnanensis 20 liraya inmiş. |
Bursa'da yokmu bu seralar .)
|
İstanbul ağaç ve peyzaj
5 Eklenti(ler)
Dostlar bu gün agaçlar aş tırlar dolusu bahçe ve envayı çeşit bitki geldi sitemizde herkesin istifade edeceği ürünler mevcut herkesin gidip görmesini şiddetle tavsiye ediyorum.
|
4 Eklenti(ler)
Hele kaktüs ve sukkulent çeşitleri inanılmaz bedavadan biraz bahalı
|
Kaktüsle 1.90 başlayan fiyatlarla kredi kartı ile satış mevcut
|
İstanbul dışında olanlar için online satış olsaydı keşke. Ya da çeşitlerin görülebileceği bir kataolog olsa çok iyi olurdu.
|
Teşekkürler sayın Ankstel, haberinizi ilettiğim bir yakınım dün Ağaç AŞ'ye giderek kendine bir yığın bitki, bana da istediğimi bildiği için Buddha Temple almış. Önümüzdeki hafta daha 2 Tır bitki geleceği söylenmiş
|
Siaboldilere öldüm ;) birde vegriyate of of
Budhanın 30 tl oldugunu yazmamışınız sudan ucuz dediginizde arkadaşlar hayal kırıklıgı yaşamasın :D |
Sukulentler ne kadar?Echeveria Perle von Nürnberg ve Sedum Sieboldii'ler güzelmiş.Crassula Budda's Tempe'ın o kadar pahalı bir bitki olduğunu bilmiyordum.
Buraya sanırım toplu taşıma ile ulaşım yok,değil mi? Bir de bu yıl nedense üşeniyorum.Geçen yıl her yeri geziyordum,bu yıl internetten alıyorum çoğunlukla.Hiç yorulmuyorum. Bu arada fotoğraflardaki tüylü Echeveia'da çok güzelmiş. |
Sayın tika toplu taşıma gidiyor minübüsler var alibeyköyden geciyor şişliden kalkıyormuş ben o taraftan bilmiyorum ;) budalar pahalı malesef yani gercek fiyat öyle :D abartılmamış .
|
Alıntı:
|
Sayın tika fiyat sormuş aklımda kalanı söyliyeyim ;)
Echeveria kırmızı 10 Echeveria lümberg 16 Sedumlar siaboldi vegriyata 1.90 Kaktüs ceşitleri ufak boy 5 civarı bunlarda küsür var yazmadım . Birde acerler gelmiş hemen kaptım ;) 20 tl |
Teşekkür ederim.Okulum Şişli'de.Okuldan çıkınca gezmek için gitsem fena olmaz.Merak ediyorum,en azından görmüş olurum.Sedum Sieboldi çok uygunmuş.Echeveria'lar biraz pahalı.Sanırım büyük boy.
|
Crassula Buddha's Temple 30 TL ise pek de pahalı sayılmaz, nadir bulunan bir tür olduğunu gözönünde bulundurursak. Burada 10-15 Euro arası ufak boyların fiyatları.
|
meraklısının kacırmaması gereken bir sukulent ,sadece 3 adet kalmıştı.
Agaclar A.Ş de şunu fark ettim daha güzel ve özel türler bizi bekliyor olacak ben umudluyum . |
Alıntı:
|
Sözde Ankara başkent ama tüm güzel fuar, sergi ve gösteriler İstanbul'da oluyor:(
Hayır yani gelip almak sorunu çözmüyor, alacağımız küçük tır dolusu:D bitkiyi sonra Ankara'ya nasıl getireceğiz:confused: |
Haklısınız malina Crassula Buddha's Temple ;)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Değerli kardeşim ben satılan yerin resimlerini eklerken Crassula-Buddhas resimlerini koymadım 30 tl bir sukkulente vermek bizim insanımızı zorlar diye düşündüm malumun toplantılarda çay fiyatını 30 krş olsun 40 krş olsun tartışmaları yaşamıştı ucuz olanları yazarak ilğiyi artırmak ki bunda başarılı olundu bizim gibi meraklılar zaten beğendiğimiz türü gördük mü gözümüz bir şey görmüyor çünkü:):D |
Sevgili ankstel, Crassula Buddha's Temple'ın fiyatını zaten ben yazmadım.
Alıntı:
|
Tanıdığım, 3o kuruşun hesabını yapıp, kredi kartıyla 300 liralık ayakkabı alanlar var. Bu kişilerin kendini nasıl mutlu hissedeceği ile ilgili öncelik meselesi. Aynı miktar para 100 kişiye verilse,100 kişi de farklı harcar. Üzerinde durulacak, onaylanacak ya da eleştirilecek bir konu değil.
|
Crassula Buddha Temple'ı ilk dile getiren kişi olarak ben mi eleştiriliyorum, gerçekten anlayamıyorum. Kişinin kendi parasını nereye, nasıl harcayacağı, kendisini nasıl daha iyi hissedeceğiyle ilgili kendi tercihidir. İsterse alır, istemezse almaz. Daha pahalı bitkiler yanında 50 kuruşluk fidelerden de almışlığım vardır. Onaylanacak ya da eleştirilecek bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
Sonuç olarak haber veren ve benim için alan 2 kişi sayesinde artık benim de ''Crassula Buddha's Temple''ım var. Kendilerine tekrar teşekkür ederim. |
Alıntı:
Yalan yanlış bilgi verilirse buna müdahele edersiniz, anlarız ve destekleriz ama herhangi bir firmanın ucuz olan mallarından söz edip, ilgiyi arttırmak neyin nesi? :) 30 TL'ye de satılan bitki var mı yok mu? |
1 Eklenti(ler)
Sayın malina, üzerinde çok konuşulan ve sizin de sorduğunuz bitki işte bu; Crassula Buddha's Temple
Eklenti 339168 |
Arkadaşımız Güzin Çakar doğru söylemiş. İlle de bunu al diye de kimse zorlamamış ki, kendisi beğenmiş ve sahip olmak istemiş 29.90.- TL ödeyerek satın almış. O da alın diye de kimseye emrivaki yapmamış.
O kaktüsü sever bu parayı ödeyerek alır, ben orkideyi severim ve alırım. Cattleyalarımı alırken ödediğim 150.- TL kimseyi de ilgilendirmez. |
Budha temle nin meraklısı cok bu sitede .
Sevgili anksel güzel bir haber verdi, fakat bir cok arkadaş budanın geldigini bildiginden fiyat uyarısında bulundum ve bu fiyatın normal oldugunuda bildirdim şaşılacak bir durum yok aslında. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025