![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-03-2016
|
http://i.hizliresim.com/BPO7o9.jpg Merhabalar arkadaşlar forumda yeniyim ama şimdiden bir sorunum var. Resimdeki gibi kaktüsümde siyah bölge belirdi. Sebebi nedir acaba? Şimdiden teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2016
|
Kaktüsüm alttan sanki kurumaya başladı 5 senedir daha anca alttan bi yavru vermişti ama bu kuruluk nerden geldi anlayamadım ![]() Bu arada öğle ve akşamüstü Güneşi görüyor balkonda tutuyorum 3 günde bir falanda suluyorum Bu hastalığın adı ne acaba çözüm bulabilir miyiz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-08-2016
|
kaktüste anormallik
Merhabalar, Fotoğrafta gördüğünüz kaktüsüm aldığımda yusyuvarlaktı. Forumda okuduğum kadarıyla genel itibariyle ışık yetersizliğinden kaktüs formu bozulabiliyormuş. Ancak bu kaktüsün dikenleri de inanılmaz uzadı. Uzun iplik gibi dikenleri var. Son 1 aydır daha ışık alan bir yerde tutuyorum kaktüsümü. Sorum şu: Uygun bakım koşullarıyla eski haline döner mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Dönmez, formu bozulan kısım aynı şekilde kalır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-08-2016
|
Tesekkurler cevap icin. Bir umit bekliyordum. :/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-10-2016
|
Isigin az sicakligin az oldugu alanlarda oluyor bu sekilde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Pityaya (ejder meyvesi veya dagon frut)
Merhaba aşağıdaki resimdeki hastalık araştırdığım yabanı sitelerde pitayalarda bulunan bir mantar hastalığından kaynaklandığını buldum fakat ilacını bir türlü bulamadım bu konuda yardımcı olabilir misiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|