![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: İstanbul bonsai atölye çalışması hangi yakada yapalım | |||
Avrupa yakası |
![]() ![]() ![]() ![]() |
46 | 53.49% |
Anadolu yakası |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 46.51% |
Oy Verenler: 86. Bu ankete oy veremezsiniz |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
9.mart.2014 İstanbul Bonsai toplantısından. Harun Bey'in emeğine, koluna, beynine ve ömrüne sağlık. İstanbul'un soğuk ve yağışlı bir pazar sabahı. Havanın sevimsiz olmasına karşılık sevimli ve şirin bir mekan vardığımız adres. Açık piknik alanı ve kapalı lokanta bölümü. Alana girişte sahibi karşıladı bizi. Hoş geldiniz faslından sonra tuhaf bir tedirginlik ve endişeli sorularla karşılaşınca epeyce tuhaflaştık. Henüz saat 09:00 kimsecikler yok. Sadece kendi kadrosu var görünürde. "Neyin peşindesiniz" imaalı sorular ve devam eden sohbet. Efendim oğluna söylemiş böyle bir toplantı yapılacağını, o da internete girmiş bakmış: "baba bu bonzaiden uyuşturucu elde ediyorlarmış" demiş.. Eh! dilimiz döndüğünce Harun bey'le anlatmaya çalıştık. Kendimizi narkotik bir sohbetin içinde bulduk. Bonzai demek, bir uyuşturucuya verilen admış. Ben şahsen yeni öğrendim. Zaman ilerledi ve beklenen sayıda katılım olmadı. Sadece listeye yazdıran 20 işiden 4 kişi yakınlarıyla beraber dokuz kişilik bir etkinlik oldu. 20 kişiden dördü gelmese (bir çok toplantıda olduğu gibi) normal karşılanırdı. Fakat gelmeyen sayı çok olunca moral bozucu bir durum oluştu. Ancak gerek katılaımcıların samimiyeti ve aile sıcaklığı, gerekse Harun Parlak beyefendinin, konusundaki derinliği ve ısrarlı anlatımı son derece verimli geçen bir toplantıya dönüştü. Gelemeyenlerin kaçırdığı önemli bir etkinlik oldu. Mekan sahipleri bekledikleri veya bildirilen sayıdan az kişi olduğundan mıdır nedir? Acısını çıkarma adına hesabın tuzunu biraz fazla kaçırdı. Herşeye rağmen güzel bir gün oldu. gelenlerin ayağına sağlık. Ancak sevgili Ağaçlar.Net üyelerinin Eğitim toplantısı gibi üstad ve bilgi kaynaklarına daha özenli olmalarını kendi adıma rica ediyorum. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|