Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Akhilleus
Harun Bey emeğinize sağlık hocam bundan sonra böyle bir organizasyon düzenlemeyeceğim demişsiniz
|
Bu konuyu açıklığa kavuşturalım. Atölye çalışmalarımızı düzenlemeyi düşündüğümüz zamanlar genelde dikkat ettiğimiz ve önemsediğimiz konu katılımcı arkadaşların kolay ulaşılabilir mekanlar olmasını istediğimizdir.
Hal böyle iken mekan arayışları mekan sahipleri ve ya kurum yetkilileri ile diyalog aşaması bile bir kaç kez gidip gelmek gerektiği de olmuştur. Bu gidip gelmeler harcanan zaman az da değildir.
Bu kadar uğraş vermemize rağmen katılım da olmaması biz gönüllülerin azmini kıramasa da zedelediği açıktır.
Bundan sonraki bu tür ağaçlar.net ve benim özel bonsai atölye çalışmalarımı katılımcılara değilde bana en kolay olan kendi mekanım ya da bana en yakın mekan tesis eden yerlerde mutlaka sürekli yapacağım. Ayrıca daha önceki mesajlarım da yazdığım gibi uyku dönemi her hafta sonu yaptığım çalışmalar da tüm bonsai severler açıktır.
Merkezi yerlerde gönüllü elini taşın altına koyan arkadaşlar çıkarsa bu tür çalışmalara da elimden geldiğince katılacağımı da bildirmek isterim.