View Single Post
Eski 11-03-2014, 10:45   #76
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili Tekin, size ve çalışmalarınıza katılan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bursa'ya gitme zorunluğum olmamış olsaydı aranızda olmayı gerçekten isterdim.

Her nekadar hava yağışlı da olmuş olsa, toplantıya geleceğini yazdıkları halde gelmeyen veya gelemeyen arkadaşların mazeret bildirmemelerini huy haline getirmiş olmaları çok kötü ve üzücü oluyor.

" artık bu tür organizasyonlar düzenlememeye çalışacağım" demenize hem üzüldüm hem de çok hak verdim.

Ziya Soner Çiftliğine yakın bir zamanda toplantı düzenledik, kalabalık bir grup oluşturmuş ve güzel bir gün geçirmiştik.
Daha sonra bir kısım arkadaş o gün aramızda olamadıklarını ama mekânı-orkideleri görmeyi çok arzu etmişler. Bunu hem Ziya Bey'e bildirmişler hem de Forumda yazmışlar.

Ziya Bey de beni arayarak yeni bir toplantı yapalım, gelemeyen arkadaşlar gelsinler dedi. malina da 15 kişi kadar olabilirsek bunu düşünelim dedi diye daha evvel mekâna gittiğim halde, o sıralarda Manyas'da bulunmama rağmen programımı değiştirip sırf toplantıya ikinci kez gelmek için İstanbul'a döndüm.

Günü geldiğinde arabamda yer olmadığı için eşimi de ekerek, 4 kişi gittik. Bizden önce gelen sevgili drhegeli vardı. Uzunca bir zaman bekledik.
Soframız kurulmuş, etlerimiz hazırlanmış, bütün düzenlemeler yapılmıştı ama biz sadece 5 kişiydik.
Bir iki kişi son an mazereti bildirmişti ama manzara hiç de hoş olmamıştı ve gerçekten üzülüp, mahçup olmuştum.

O anda listeye ad ilave etmek kimimize çok kolay geliyor. Ama mazeret çıkınca nedense bunu daha evvelden yazmak nedense akıllara gelmiyor.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön