![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul Bonsai Atölye çalışmalarında İşlenen 1 Bonsai Çekilişle Hediye Edilecektir.
Selam Bonsai savdalısı arkadaşlar. Bundan sonraki Atölye çalışmalarımızda işleyip şekillendirdiğim 1 Bonsai yi Çekilişle Çıkan arkadaşımıza hediye edilecektir. Herkeze bol şans şimdiden. Ayrıca 100. kişiye bir bonsai hediye edilecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Hediyeyi kazanmak için beklemekmi gerekecek bilelim derim. İlk katılana hediyeniz nedir öğrenebilirmiyim. ****** latife. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Çekilişe katılabilmek için Bonsai adayının işlenip şekillenip Saksıya yerleşmesini yaptıkdan sonra çekiliş gelen ÜYE arkadaşlar arasında yapılacaktır. Dolayısı ile çekiliş sonunu beklemek zorunda. İlk gelenede hediyemiz süpriz olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Hocam kanıma girmek üzeresiniz. Sizlere başarılar diliyorum. Gerçekten geçen toplantıda şahit oldum. Hoş dersinizi mahvettim ortada gelmekle. Aslında dışarıda beklemek isterdim neyse. Elimdekiler çok ağırdı bir an önce bırakmak istemiştim. Hatamı biliyorum. Kusura bakmayın hiç sevmem öyle şeyleri aslında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim ne demek sizin gelmeniz eter. Biz ara da veririz çalışmamıza yeterki sizler Katılın Bu güzel sanatı Türkiyemize sevdirip hak etdiği yerlere getirelim. Bukadar doğa harikası bir memleketde her türlü iklimi olan bir günde 4 mevsim yaşayabilen Ender ülkelerden olmamıza rağmen. Bu sanaat dalı ile yeni tanışmamız önde giden ülkeleri yakalayamamız anlamına gelmez. Yeterki isteyelim ve biraz çaba sarfedelim. Çalışmarımızı ikiye üçe beşede bölünse önemli değil kaldığımız yerden devam ederiz. Sizler yeterki iştirak edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Zamanımız elverdiğince diyelim. İyi geceler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|