![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Hocalar benden uzak durun. Yok öyle bir şey. Karasevdamı tekin bey yapmayın acıyın bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Kaçmam lazım buralardan imdat Yalovaya nasıl gidilir bu şehirden. Sizi anlıyorum benimkilerde ilk zamanlar leylandi fidelerini kıskanıyorlardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Birgün kısmet olursa katılımcı olarak mutlaka katılmak isteriz. İzmir Türkiyenin en şanslı İllerin başında geliyor. bonsaisan gibi bir bonsai usdası orda sizlerle her türlü bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor. Onunda çalışmalarına bire bir katılmak ve sizlerle tanışmayı çok isterim doğrusu. Kısmet inşallah birgün oda olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Tekin ustam; Bu usta sözünü doğru söylediğimi tahmin ediyorum, eğer hatalıysam düzeltin lütfen, Orçun beyin bilgi ve deneyimleri bizim için çok önemlidir ve bu bilgi ve deneyimlerini bizlerle her zaman paylaşmaktan, bizlere bir şeyler öğretmeye çalışmasından büyük keyif aldığını biliyoruz.Ben ve arkadaşlarım daha fazla ustaların bilgi, deneyimlerinden faydalanmak ve bu ustalarla tanışmak bize mutluluk ve keyif verecektir. Saygı ve sevgilerimle, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2006
|
Artık herşey için çok geç... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul Bonsai Atölye çalışmalarında İşlenen 1 Bonsai Çekilişle Hediye Edilecektir.
Selam Bonsai savdalısı arkadaşlar. Bundan sonraki Atölye çalışmalarımızda işleyip şekillendirdiğim 1 Bonsai yi Çekilişle Çıkan arkadaşımıza hediye edilecektir. Herkeze bol şans şimdiden. Ayrıca 100. kişiye bir bonsai hediye edilecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
Hediyeyi kazanmak için beklemekmi gerekecek bilelim derim. İlk katılana hediyeniz nedir öğrenebilirmiyim. ****** latife. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
Çekilişe katılabilmek için Bonsai adayının işlenip şekillenip Saksıya yerleşmesini yaptıkdan sonra çekiliş gelen ÜYE arkadaşlar arasında yapılacaktır. Dolayısı ile çekiliş sonunu beklemek zorunda. İlk gelenede hediyemiz süpriz olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
|
Hocam kanıma girmek üzeresiniz. Sizlere başarılar diliyorum. Gerçekten geçen toplantıda şahit oldum. Hoş dersinizi mahvettim ortada gelmekle. Aslında dışarıda beklemek isterdim neyse. Elimdekiler çok ağırdı bir an önce bırakmak istemiştim. Hatamı biliyorum. Kusura bakmayın hiç sevmem öyle şeyleri aslında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim ne demek sizin gelmeniz eter. Biz ara da veririz çalışmamıza yeterki sizler Katılın Bu güzel sanatı Türkiyemize sevdirip hak etdiği yerlere getirelim. Bukadar doğa harikası bir memleketde her türlü iklimi olan bir günde 4 mevsim yaşayabilen Ender ülkelerden olmamıza rağmen. Bu sanaat dalı ile yeni tanışmamız önde giden ülkeleri yakalayamamız anlamına gelmez. Yeterki isteyelim ve biraz çaba sarfedelim. Çalışmarımızı ikiye üçe beşede bölünse önemli değil kaldığımız yerden devam ederiz. Sizler yeterki iştirak edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Zamanımız elverdiğince diyelim. İyi geceler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-01-2010
|
Moyogi cinsi 2 saksı bonsaim vardı önceleri,yaklaşık 3 yıl kadar baktım ,japonyadan özel getirilmişti dolmabahce sarayında ekilmek uzre ,bahçevan tanıdık olunca almıştım ,fakat suan onlar yok, taşınma esnasında bir dostuma bırakmıştım ,şimdi tekrardan bonsai yetiştirmek istiyorum,hatta mumkunse aynı cinsten olsun istiyorum biliyorsunuz genelde bonsailer çiçek vermez ama benim yetiştirdiklerim ,bir dönem kırmızı cicek acıyorlar cicekleri döktukten sonra yaprakları cıkıyordu yemyeşil oluyorlardı bodur olmaları görunumlerıne zaten ayrıca bir fark katıyor ,tekrar yetiştirmem için yardımcı olabilecek dostlar varsa memnun olurum ,cevaplarınızı beklıyorum tesekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-01-2010
|
Yeni toplantıları heyecan ile bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
merhaba...Pazar günleri çalışmalar varmı hala ve nerede? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-01-2010
|
Her pazar değil ama belirtilen tarihlerde toplantı ve çalışmalar oluyor. (İstanbul Bonsai Atölye Çalışmaları) Başlığını takip edersen muhakkak haberin olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|