agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > İğne Yapraklı Ağaçlar
(https)

Beğeni Düzeni84Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-05-2011, 20:37   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emineakman79 Mesajı Göster
İlginiz için çok teşekkür ederim Cemal Bey,çok yardımcı oldunuz. Siz üretici olduğunuz ve ben de sabırsız olduğum için limoni servilerimi düzenli sulamak dışında güzel gelişmeleri için onlara nasıl bir bakım uygulamam gerekir, forumda yazılanlar dışında sizin verebileceğiniz önerileri merakla bekliyorum.
Merhabalar Emine hanım...!

Toprakla buluşturdunuzmu bilmiyorum. Eğer buluşturmadınızsa saksı çapının iki katı ve derinlikte çukur açın bahçenize ve acilen buluşturun. Can suyunu ihmal etmeyin. Bulabilirseniz diplerine iyi yanmış koyun gübresi koyun. Bulamazsanız çukur açtığınız toprağın havalanmış üst kısmından köklere gelecek şekilde koyun ve kapatın. Küçük bir su çukuru yaparsanız gövde çevresine iyi olur. Yeni dikilen her bitki bir desteğe ihtiyaç duyar unutmayın. Dip kısım oturduktan sonra çiğnemeyi ihmal etmeyin. Bir problem olursada yazın yardımcı oluruz ne demek. Sabırsızlık konusuna gelince biz üreticiler ve çiftçilerin sabır herşeyleridir. Sizede tavsiye ederim bakın bir iki yıl sonra siz bile tanıyamayacaksınız bitkilerinizi.

Kolay gelsin.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025